PLC technieker
Accent
Kruisem, Belgium
4 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Dit is een meedenkend technisch installatie bedrijf met een jarenlange ervaring in het verwarmen, koelen en zuiveren van water.

Dit is een gerenommeerd bedrijf in het ontwerpen en opbouwen van installaties voor waterzuivering in publieke zwembaden, gekend over gans België.

In de wereld van pompgroepen, zandfilters, warmtewisselaars, leidingwerk (hoofdzakelijk kunststof), sensoren, stuurkleppen en automatisatie voelen ze hun uitermate thuis.

Functiebeschrijving

Als PLC-technieker ligt je focus voornamelijk op de elektrische montage, het ontwerp van het elektrische schema en bord.

Om inzicht te krijgen in de installaties help je ook soms mee met de opbouw.

Je staat in voor de automatisering, aansluiting en programmatie van de sensoren en vooral de programmatie van de PLC die de hele installatie aanstuurt.

Je begeleidt ook mee de opstart van de installatie.

Service en interventies behoren ook tot jouw takenpakket.

Functie-eisen

Als PLC technieker is enige ervaring in meet- en regeltechniek voor zwembadsystemen uiteraard meegenomen, maar vooral de goesting om bij te leren moet aanwezig zijn.

Opleiding en begeleiding kan zeker geboden worden op maat van jou!

Je bent een echte teamplayer. Daarnaast heb je oog voor orde en netheid. Kwaliteit en veilig werken draag je hoog in het vaandel.

Bij voorkeur heb je ervaring met Siemens S7.

Je spreekt Nederlands of goed Engels of goed Frans.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende job bij verschillende klanten met uiteenlopende toepassingen, gaande van bv. (publieke) zwembaden tot diverse projecten in de industrie.

Een familiale en collegiale sfeer.

Een degelijk en marktconform vergoedingspakket, in lijn met jouw ervaring.

Verlof kan in samenspraak vrij gekozen worden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier