Projectingenieur HVAC
Experis
Gent, Oost-Vlaanderen, België
1 dag geleden
source : Jobat

Wij zoeken een

Projectingenieur HVAC

 • Regio Gent
 • Bouw #HVAC #Project #Calculatie #Werfopvolging #Klimatisatie

  Ben jij steeds gepassioneerd geweest door bouw, energie en klimatisatie? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen projecten?

  Een job waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  Voor een grote, internationale speler binnen de bouw zijn we op zoek naar een projectingenieur HVAC. Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging?

  Wil je samen met Experis deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!

  Jouw verantwoordelijkheden?

  Als projectingenieur HVAC leid je een team van ingenieurs en modelleurs en motiveer je hen om de verschillende projecten te realiseren.

  Deze projecten bedragen zowel sportinfrastructuur, tertiaire en industriële gebouwen als adviesopdrachten. Jouw functie omvat :

 • Een team van ingenieurs en BIM modelleurs leiden en motiveren voor de projecten (teams bestaande uit mechanisch elektrisch sanitair, duurzaamheidsingenieurs afhankelijk van het project)
 • Binnen de projecten treed op als hoofdingenieur HVAC
 • Verantwoordelijk zijn voor de juiste uitvoering van het budget, de timing en de kwaliteit van de engineeringdiensten en de werken op de werf.
 • Zorgen ervoor dat de aan de toegewezen projecten worden uitgevoerd in overeenstemming met het kwaliteitssysteem en de H&S-regels

 • Rapporteren maandelijks over de voortgang van al projecten
 • Optreden als hoofdingenieur HVAC bij projecten van A tot Z
 • Een geïntegreerd ontwerpproces versterken door over de verschillende disciplines heen te kijken;
 • Voorbereiden van offertes en contracten en ze indienen (met de hulp van het verkoopteam);
 • Samenwerken met externe partners (zoals architecten, andere ontwerp- en ingenieursbureaus, onderaannemers, aannemers tijdens de bouwfase, enz.) op constructieve wijze;
 • Informatie voorzien en ondersteuning aan klanten in functie van diens noden en wensen;
 • Bereid zijn om occasionele trips te maken naar de andere kantoren in België.
 • Wie ben je?

  Om de rol van projectingenieur HVAC goed in te vullen, beschik je over een Master Ingenieur in elektromechanica of bouw of ben je gelijkwaardig door ervaring.

  Bij voorkeur beschik je over 5 jaar ervaring binnen een studiebureau. Ook heb je ervaring met alle aspecten van een bouw van aanbesteding tot oplevering.

  Daarnaast ben je nauwkeurig ingesteld en werk je gestructureerd met een oog voor optimalisatie. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels .

  Wat kan je verwachten?

  Als projectingenieur HVAC krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur .

  Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen .

  Ook freelancers kunnen in aanmerking komen.

  Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks of contacteer mij op het nummer +32 (0)4 79 74 03 86 of stuur jouw CV naar daan.

  barbe'at'experis.be voor 30 oktober 2020.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier