Procurement Specialist CapEx
Pfizer Canada Inc.
Puurs, Belgium
2 dagen geleden

Strategic Procurement Specialist - Capex

Functieomschrijving

Als Strategic Procurement Specialist voor Capex, leid je het aankoopproces voor Capex projecten voor Pfizer Manufacturing Belgium, Puurs.

Je creëert sourcing strategieën voor grote en complexe projecten, die alle soorten engineering services, civiele werken, farmaceutische apparatuur en verpakkingsmachines kunnen omvatten.

Deze functie zal rapporteren aan de Site Procurement Manager Puurs, als onderdeel van de Global Procurement-organisatie.

U zal samenwerken met leveranciers en interne partners, zoals Engineering en Quality, om maximale toegevoegde waarde te creëren en de risico's voor Pfizer Manufacturing Belgium te minimaliseren.

U beheert leveranciersrelaties en ontwikkelt mechanismen om leveranciers wat betreft performantie en tijdige levering op te volgen.

Daarnaast zorgt u voor de projecten en categorieën onder uw verantwoordelijkheid voor toegevoegde waarde via competitive bidding, onderhandelingen en de analyse van gegevens en markttrends.

Je ontwikkelt en verbetert de relatie van Procurement met interne klanten om proactief opportuniteiten te identificeren, continue verbetering te bewerkstelligen en om risico's en kosten te verminderen.

Verantwoordelijkheden

 • U bent verantwoordelijk om aankoopprojecten van begin tot eind te ondersteunen met van budgetfase tot en met de definitieve onderhandelingen en contractering.
 • U bent verantwoordelijk voor het realiseren van cost savings en cost avoidances voor de capex-projecten in uw verantwoordelijkheid.
 • Je helpt bij de ontwikkeling van lange termijn sourcing strategieën, gebaseerd op marktkennis en expertise.
 • U faciliteert leveranciersevaluaties en Key Account Meetings om best practices en eventuele problemen te bespreken en uiteindelijk de prestaties van leveranciers te verbeteren en het partnerschap te versterken.
 • U werkt samen met de Category Strategy Managers (CSM) om bij te dragen aan en ondersteuning te bieden bij de ontwikkeling van categoriestrategieën.
 • Je bent verantwoordelijk voor de tijdige implementatie van die strategieën.

  Kwalificaties

 • Universitair diploma in Economische wetenschappen / Engineering
 • Bachelor diploma met relevante ervaring
 • Je hebt >
 • 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie van capex procurement

 • Je ben actiegericht & een probleemoplosser
 • Sterke onderhandelaar / commerciële scherpzinnigheid
 • Sterke communicator en netwerker
 • Contract management
 • In staat om als een individueel te werken en maar bent even goed een teamplayer
 • Je bent vloeiend in Nederlands en Engels (verbaal - schrijven)
 • SAP / Ariba-ervaring is een plus
 • Pfizer Puurs, dat is

  WERKEN BIJ PFIZER IN PUURS, DA’S LEVENSREDDENDE MIDDELEN MAKEN. Meer dan 2.500 medewerkers. Zo'n 420 miljoen eenheden per jaar.

  En nog heel wat innovatieve geneesmiddelen in de pijplijn. Geen wonder dat Pfizer Puurs één van de grootste productie-eenheden ter wereld is.

  Hoe dat juist allemaal gebeurt? Met hoogtechnologische, gestroomlijnde installaties. Die van grondstof tot geneesmiddel steriel zijn.

  Want in Puurs worden aseptische geneesmiddelen gemaakt. In ampullen, vials, plastieken flesjes, spuiten en cartridges voor pennen.

  Die moderne productie- en verpakkingssite komt er uiteraard niet zo maar. Meer dan 700 miljoen euro investeerde Pfizer hier de afgelopen jaren.

  Om de automatisering van processen te verhogen en de vriesdroogcapaciteit uit te breiden. En om een gloednieuwe eenheid van voorgevulde spuiten op te starten.

  Kortom : om écht het verschil te kunnen maken. Zo produceren we in onze nieuwe Vaccines Plant tal van levensreddende vaccins in opdracht van institutionele organisaties, zoals USAID, UNFPA, GAVI Alliance, WHO en UNICEF.

  Dat de wereld van morgen vandaag gebouwd wordt, is in Puurs trouwens heel zichtbaar. Met twee windmolens wekt onze site zélf zijn groene energie op.

  En met warmtekrachtkoppeling wordt stoom gerecupereerd om te verwarmen en elektriciteit op te wekken.

  Pfizer is an equal opportunity employer and complies with all applicable equal employment opportunity legislation in each jurisdiction in which it operates.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier