Junior teamleader Logistiek
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
4 uur geleden
source : Jobat

We zoeken junior teamleaders logistiek voor onze distributiecentra (DC’s) in de regio’s rond Halle en Ath. In onze DC’s ontvangen we goederen, beheren we voorraden en

zorgen we dat alles mooi op tijd in de winkels geraakt, elke dag opnieuw.

Je start met een opleidingstraject afgestemd op jouw ervaring. Daarin krijg je een grondige vorming met verschillende stages en kom je te weten hoe een distributiecentrum werkt.

Geleidelijk aan krijg je meer taken en verantwoordelijkheden. Zo ontwikkel je verschillende vaardigheden in peoplemanagement (coaching en begeleiden van medewerkers) en krijg je alle jobtechnische taken (planning en organisatie) onder de knie.

Na je training ben je helemaal klaar voor de job van teamleader in het kloppende hart van Colruyt Group. Je hebt verschillende opties binnen een DC : je kan aan de slag gaan in het rondhaalmagazijn, het retourcentrum, de verpakkingsafdelingen

Als teamleader stuur je een team aan van 35 medewerkers in het distributiecentrum. Je geeft leiding en zorgt ervoor dat je medewerkers zich kunnen ontwikkelen en plezier

beleven aan hun job. Daarnaast laat je alle dagelijkse processen efficiënt, vlot en veilig verlopen. Je organiseert je dienst zodat alles op wieltjes loopt.

Op den duur ken je onze bedrijfs- en werkprocessen zo goed dat je zelf ziet waar het nog beter kan. Je komt dan met slimme voorstellen voor meer efficiëntie en zet ze ook om in de praktijk.

 • Ervaring Je hebt een bachelordiploma of gelijkwaardige ervaring.
 • Flexibiliteit Je werkt in ploegen zoals iedereen van je team. Avondwerk, weekendwerk en variërende uurroosters maken dus deel uit van je leven.
 • Eigen inbreng Het is onmogelijk om al je taken in lijstjes en procedures te gieten. Maar dat moet ook niet voor jou. Jij ziet zelf wat er moet gebeuren.
 • En dat doe je dan ook gewoon.

 • Een peoplemanager Je vindt het leuk om met mensen te werken en wil nog beter worden in het coachen en motiveren van collega’s.
 • Talenkennis Je spreekt goed Nederlands en Frans : je drukt je vloeiend uit in één van beide talen en kan in de andere taal mistens een gesprek voeren met je collega’s.
 • Report this job
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier