FULL STACK DEVELOPER - Java/React-Vue
Eyetech Solutions
Mechelen, Belgium
14 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Client DetailsGedreven door passie en pragmatisme rond transactiegegevens, is dit bedrijf een experts dat in 2011 is opgericht met een doel voor ogen.

Hierdoor zijn ze al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het bieden van technologie die is gebouwd voor het verwerken van gegevens, maar traceert, sporen, markeert en sorteert deze voor gebruik van andere systemen, rapporten en dashboards.

Op deze manier kunnen ze een compleet beeld geven van de financiële transacties van een instelling in een groot aantal gegevensbronnen en gegevensindelingen.

DescriptionFull Stack Developer - Beschrijving : Je zal deel uitmaken van een compact team en instaan voor het ontwerpen en bouwen van het eigen softwareplatform.

Implementeer samen met het product development team de nodige tools, die klantgericht ook de juiste en geschikte oplossing bied.

Ontwikkel mee aan de nieuwe web-interfaces, volledig gebaseerd op het Js-framework met een uitgebreide zoek- en dasboardfuncties.

ProfilesFull Stack Developer - Profiel : Idealiter heb je een bachelordiploma IT en ook al 2 jaar ervaring als Full Stack Developer.

Je hebt sterke kennis van Java en ook Javascript en alle bijhorende technologieën, met een voorkeur voor Node.Js en kennis van Vue en React is zeker een sterk voordeel.

Je bent in staat om volledig zelfstandig te werken maar ook goed in teamverband te communiceren, dit dan ook altijd in het Engels of Nederlands.

OfferFull Stack Developer - Aanbod : Je zal een boven marktconform salarispakket krijgen dat op jaarbasis rond de €50.000 euro Naargelang je ervaring kan dit sterk oplopen.

Rij elke dag naar het kantoor met een de nieuwste bedrijfswagen met een bijhorende tankkaart, hierdoor zeg jij vaarwel tegen tank- en verzekeringskosten.

Reken op de nodige flexibiliteit met enkele dagen vanuit thuis te werken en te starten volgens glijdende werkuren.Je krijgt zelf de keuze in hoe ver jij wilt doorgroeien, er zijn ongelooflijk veel mogelijkheden in gebied van functie en door een uitbreiding van een internationaal netwerk "is the sky, the limit".

En bovenop alles kan je ook nog rekenen op de nodige extralegale voordelen zoals dagelijkse maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering.

Twijfel niet en solliciteer meteen!Neem zeker ook een kijkje op onze website voor meer vacatures :

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier