Accounting Manager
Hubo
Antwerpen, Belgium
1 dag geleden

Accounting Manager

Hubo is de grootste speler op de Belgische DIY markt. Met meer dan 150 winkels verspreid over heel het land en 2300 enthousiaste medewerkers, is Hubo een begrip geworden in de doe-het-zelf sector.

Naast de reguliere verkoop via onze winkels, verkopen we ook via e-commerce. In het hoofdkantoor te Wommelgem werken 250 medewerkers met veel plezier en passie aan de toekomst van Hubo.

Voor onze Finance afdeling zijn we op zoek naar een Accounting Manager.

Jouw functie

Je begeleidt, coacht en motiveert een team van 45 mensen, waarvan 7 direct reports. Dit team staat in voor de operationele boekhouding (van A tot Y) van het hoofdkantoor, de Hubo-filialen en Plafomat.

Met meer dan 1 miljoen facturen op jaarbasis is het van het grootste belang dat alle transacties op een correcte en efficiënte manier plaatsvinden.

Natuurlijk ga je op zoek naar mogelijke procesverbeteringen en optimalisaties . Je bent het aanspreekpunt voor andere interne afdelingen.

Je waakt over de naleving van afgesproken contractvoorwaarden. Tot slot ondersteun je ook het management met ad hoc financiële rapportages .

Je rapporteert aan de Finance Manager.

Jouw profiel

 • Je hebt een Bachelor of Master diploma in een financiële of economische richting .
 • Naast je opleiding, kan je ook minstens 10 jaar praktische ervaring in een leidinggevende rol voorleggen, bij voorkeur in een multi-company omgeving.
 • Ervaring in Retail is een plus.
 • Je weet perfect je weg te vinden in de fiscale en BTW-regelgeving.
 • Je hebt ervaring met ERP-pakketten , kennis van SAP en SDP is een sterke plus. Ook MS Office , met name Excel , kent voor jou geen geheimen meer.
 • Je bent perfect Nederlandstalig , en hebt een zeer goede, professionele kennis van het Frans (mondeling en schriftelijk).
 • Naast een sterk analytisch vermogen, bekijk je de zaken met een helicopterview op een kritische manier.
 • Als manager ben je People-minded, hands-on en behoud je steeds het overzicht.
 • Strakke deadlines schrikken je niet af maar geven je juist energie.
 • Je communicatieve skills zorgen voor een vlotte samenwerking met verschillende stakeholders.
 • Ons aanbod

  Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie bij de grootste DIY organisatie in België . We zijn een financieel gezonde organisatie, in volle expansie met een no-nonsens cultuur waar teamwerk , persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan.

  Naast een marktconform salaris bieden wij je een mooi pakket extralegale voordelen aan. Natuurlijk is er een op maat gemaakt opleidingstraject voorzien.

  Interesse?

  Solliciteer door je CV met liefst een korte motivatie te versturen. Voor meer info mag je altijd een mail sturen naar jobs hubo.be.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier