Coördinator koelinstallaties
Group Tormans
Antwerpen
2 dagen geleden

Doelstelling

Voor één van onze grote klanten, actief in petrochemie, zijn we op zoek naar een coördinator koelinstallaties.

Voornaamste taken

De koelinstallaties bij onze klant worden onderhouden / hersteld door onderaannemers die deze acties zelf inputten in het online opvolgsysteem.

Als coördinator koelinstallaties sta je in voor het coördineren van deze periodieke onderhouden en de correcte input in het opvolgsysteem.

Ook ben je verantwoordelijk voor het nazicht van de onderhoudscontracten.

Indien er nood is aan nieuwe projecten renovaties kan je ook ingeschakeld worden voor het coördineren van studiebureau's.

Profiel

Je hebt een doorgedreven kennis van koelinstallaties

Je hebt een zeer goede kennis van de Engelse taal.

Wat bieden wij

Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.

Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.

Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,

Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.

Deel deze

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier