elektromecancien nachtploeg
Work Wizards Kortrijk
WEVELGEM
1 uur geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Voor een sterke speler in de farmaceutische en cosmetische sector, is Work wizards op zoek naar een technieker. Als elektromecanicien verwacht de klant dat je instaat voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de montage, demontage en het instellen van de productielijnen. Om alle taken tot een goed einde te brengen is een goed beheer en goede kennis nodig van alle wisselstukken in het magazijn en alle gereedschappen die aanwezig zijn in het bedrijf.

Tot slot wordt er verwacht dat je ook instaat om een aantal documenten correct in te vullen zodat alles ook op administratief vlak klopt

Profiel

Bij voorkeur bezit je een A2 diploma in een technische richting zoals elektromechanica / elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt kennis van het Nederlands OF Fans OF Engels.

Jobgerelateerde competenties

 • Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...)
 • De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren (standaardinstellingen, veiligheid, milieu, ...)
 • De werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en de kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren
 • Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, .
 • of de onderhoudshistoriek
 • Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...)
 • Aanbod

  De klant biedt een afwisselende job met verantwoordelijkheid aan in een dynamisch internationaal bedrijf. Je krijgt een mooi loonpakket met extralegale voordelen.

  Je werkt 39 uren per week en bouwt betaalde recup op. Naast jouw loon ontvang je maaltijdcheques en ecocheques. Wanneer je vast in dienst gaat geniet je ook van een groeps- en hospitalisatieverzekering.

  Daarnaast geniet je tijdens jouw interimperiode van mooie voordelen die door Work Wizards worden aangeboden zoals benefits work.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier