Front-end developer met kennis van Angular, React of Vue.
Target Recruitment
Antwerpen, België
6 dagen geleden
source : Joblift

Bedrijf : Deze scale-up is een kwalitatieve speler binnen de front-end(Javascript, HTML, CSS,..) en de back-end (ASP.Net, MVC,.

 • wereld. Zijspelen in de op de nood van grotere ondernemingen en komen bij verschillendeklanten terecht in de regio Gent-
 • Antwerpen-Brussel. Ze zijn een bedrijfgespecialiseerd in development waar het leuk en aangenaam is om te werken. Omverder te groeien zijn ze op zoek naar verschillende front-

  end developers meteen goede kennis van Javascript, HTML en CSS. Jobomschrijving : Als front-enddeveloper kom je terecht in een jogn en flexibel bedrijf waar je opverschillende projecten zal werken gedurende jouw loopbaan.

  Deze zijn zeergevarieerd en worden altijd in overleg besproken met jou. Met andere woorden,projecten in eigen regio (Antwerpen, Gent, Brussel, Mechelen, Leuven).

  Alsfront-end developer zal je voornamelijk instaan voor de ontwikkeling vannieuwe applicaties of features, wat niet weerhoudt dat er eventuele migratiesof onderhoudsprojecten mogelijk zijn als dit beter aansluit aan jouw noden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier