Junior Functional Analyst
Smals
Brussels, Brussels, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Als Junior Functional Analyst vorm je een brugfiguur tussen de business en de technische teams waarbij je de business requirements vertaalt naar functionele specificaties voor het ontwikkelteam.

Je challenget de behoeften waar nodig op vlak van complexiteit, efficiëntie en haalbaarheid.

In dit kader werk je de data- en functionele modellen uit en ga je aan de slag met modelleringstools (zoals UML). Al naargelang je interesse neem je al dan niet het technisch ontwerp voor je rekening.

Tevens zorg je voor de nodige afstemming met een kennisoverdracht tussen alle betrokken partijen, zowel binnen business als ICT.

Je werkt dus nauw samen met de ontwikkelteams met als doel de planning, het ontwikkelproces en de oplevering op te volgen.

Je neemt eveneens de kwaliteitscontrole en functionele testing voor je rekening van de ontwikkelde applicatie.

Je biedt ondersteuning bij productieproblemen, stelt gebruikershandleidingen op en staat eventueel ook in voor het opleiden van gebruikers.

Je behaalde een universitair diploma in een informaticarichting en beschikt over een basiskennis van de analysemethode UML en OO ontwikkeling.

Je bent analytisch sterk, werkt accuraat en bent probleemoplossend ingesteld.

Proactieve communicatieskills en relationele vaardigheden leiden je naar de juiste personen, vragen, antwoorden en oplossingen.

Gestructureerd, plan- en procesmatig werken stelt je in staat om de termijnen te respecteren bij je opdrachten. Je bent verantwoordelijk, flexibel en je hebt tevens zin voor initiatief.

Je beschikt over een passieve kennis van het Frans.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier