Teamleader Proces
Jumbo Supermarkten
Niel, BE
il y a 4j

Teamleader proces in Oostende

Jumbo, de nieuwe supermarkt

Jumbo zet de klant op nummer één. Zo zijn we groot geworden. Want mensen helpen zit in ons DNA. Dat merk je in elke Jumbo supermarkt.

Ook in België maken we boodschappen doen leuker, voordeliger en gemakkelijker. Eind 2019 openden we hier onze eerste winkels.

En er is plaats voor nog meer Jumbo in het Belgische supermarktlandschap. Daarom zijn we op zoek naar supergemotiveerde medewerkers.

Ben jij een échte mensenhelper? Dan rollen we voor jou de rode loper uit.

Jij, de nieuwe teamleader proces

Als teamleader proces ben je de nummer 1 van de afdeling proces. Je bent ook verantwoordelijk voor de personeelsplanning.

Wat zit er in je assortiment als teamleader proces? Voorraadbeheer en winkelprocessen, de uitstraling en veiligheid van je winkel, goederenverwerking en HACCP-richtlijnen.

Daarvoor komt je scherpe arendsoog goed van pas. Zo hou je alle winkelprocessen nauwkeurig in de gaten en komt onze voorraad nooit in het gedrang.

Jump je mee in ons avontuur als teamleader proces? Dan word je al snel dé vip in je Jumbo winkel en omstreken.

Dit heb je!

 • Een bachelor of gelijkwaardige kennis
 • Ervaring als leader van grote teams
 • Klantgerichtheid en een goed humeur
 • Veel goesting om te werken bij Jumbo
 • Jij bent Jumbo’s mooiste visitekaartje. Je bent altijd op de hoogte van het reilen en zeilen in jouw Jumbo winkel. Zelfverzekerd en met verstand van zaken.

  Je kent immers alle commerciële en financiële aspecten van je Jumbo winkel als je broekzak. Logisch : je bent mee verantwoordelijk voor het winkelbeeld, de visuele communicatie, de promotie en alle processen die van je supermarkt een echte Jumbo winkel maken.

  Elke dag probeer je het net dat tikkeltje beter te doen, samen met je team. En dat teamwerk legt je geen windeieren. Integendeel, je afdeling proces floreert als nooit tevoren.

  Dus leg die lat nog maar wat hoger!

  Je bent ook nog eens een kei in planning. Hoe iedereen in je team zo goed mogelijk zijn of haar steentje bijdraagt? Je voelt het aan je kleine teen en puzzelt zonder aarzeling de meest efficiënte werkroosters in elkaar.

  Even vastberaden hou je je team in de hand. Loopt het ergens toch nog een beetje vierkant? Dan stuur je bij met constructieve feedback, de juiste opleiding of een ander hulpmiddel.

  Want winnen doe je niet alleen : daarvoor heb je een sterk team nodig. Dus steek je veel tijd en enthousiasme in motiveren en instrueren, overleggen en bijsturen, begeleiden en trainen.

  Als een faire teamspeler motiveer je je team om elke dag opnieuw zijn beste beentje voor te zetten. Net zoals je dat zelf doet.

  Zo sta je bij velen positief bekend, ook bij je klanten. Resultaat? Een goede sfeer in je winkel. En klanten die maar wat graag terugkomen.

  Tot slot : je bent wie je bent. En dat vinden wij helemaal oké! Want bij Jumbo is iedereen welkom.

  Dit wil je!

 • Een boeiende baan met elke dag weer wat anders op je bord
 • Een aantrekkelijk loonpakket, dat brengt extra sneetjes brood op de plank
 • Extralegale voordelen zoals hospitalisatieverzekering, ecocheques en maaltijdcheques
 • Een uitgebreid inwerktraject in een bestaande winkel
 • Persoonlijke ontwikkeling met trainingen en opleidingen in onze Jumbo Academy : van mindfulness tot business Engels
 • Een toekomst op lange termijn : bij Jumbo blijf je graag werken
 • Solliciteer nu!

  Zet je graag elke dag opnieuw je beste beentje voor in onze Jumbo winkel in Oostende? Solliciteer dan meteen via de sollicitatieknop en geef je carrière als teamleader proces een onvergetelijke Jumbo schwung.

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature