REGIOMANAGER (M/V)
Synergie s.r.o.
Mechelen
5 dagen geleden

Na een inwerkperiode neem je je taak op als Regiomanager. Binnen deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de volledige coördinatie van de filialen in de te toegewezen sector.

Je rapporteert aan de Operations Director. De functie van Regiomanager is cruciaal voor het succes van onze organisatie.

In deze operationele, dynamische functie ben je resultaatverantwoordelijk voor meerdere filialen. Daarnaast is je belangrijkste taak het aansturen en coachen van onze vestigingsmanagers en hun teams, om de vastgestelde KPI's en daarmee de organisatiedoelstellingen te realiseren waarbij onze klant centraal staat.

Ook richt je je op de optimalisatie van bestaande en introductie van nieuwe operationele processen. Je signaleert kansen en problemen en schakelt met de verschillende stakeholders zoals HR, Sales, Marketing, .

 • om deze te benutten en op te lossen. Voor de interne organisatie ben je een informatiebron en een enthousiaste sparringspartner.
 • Taken / verantwoordelijkheden

 • Je bewaakt de voortgang en kwaliteit in de vestigingen.
 • Je geeft leiding aan de vestigingsmanagers
 • Je begeleidt en ondersteunt de vestigingen en draagt actief bij tot de goede werking van de teams en zorgt voor een constructief overleg samen met hen.
 • Je neemt belemmeringen weg om de doelstellingen te realiseren.
 • Het voeren van functioneringsgesprekken met de vestigingsverantwoordelijken behoort ook tot je taken.
 • Je ondersteunt het operationeel, financieel en commercieel beleid van de vestigingen
 • En bouwt hiervoor een efficiente samenwerking uit met andere afdelingen.
 • Binnen de kaders van de functie worden de werkzaamheden zelfstandig en, waar nodig, in samenspraak met het management team uitgevoerd en worden de dagelijkse problemen aangepakt & opgelost.
 • Profiel :

  Om succesvol te zijn in deze functie heb je een afgeronde Bachelor opleiding met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een dynamische, commerciële organisatie in een automotive omgeving.

  Je weet als geen ander de perfecte balans te vinden tussen resultaatgericht en mensgericht leidinggeven. Uiteraard ben je commercieel, klantgerichtheid draag je hoog in het vaandel en ben je analytisch ingesteld.

  Als tussenschakel tussen de diverse disciplines is het noodzakelijk dat je gericht bent op samenwerking en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Frans.

  Je hebt een hoog energieniveau, weet mensen te inspireren en beschikt over de nodige overtuigingskracht. Je wenst en kan je mobiel verplaatsen in het land.

  Aanbod :

  Een stabiel groeiend internationaal bedrijf met aandacht voor de levenskwaliteit, het werkklimaat en het milieu. Samenwerking op een professionele manier in een informele, no-

  nonsens omgeving met een open communicatie. Goede werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling die je toelaten aanvullende kennis te verwerven en te groeien in je job.

  Een marktconform salarispakket aangevuld met extra -legale voordelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier