Operator voeding 2-ploegen (€14,95 + 10%)
Client of Manpower
Turnhout, Flanders, Belgium
5 dagen geleden
source : Jobat

Manpower Turnhout, team van 3 dames (Sofie, Sarah en Mieke) helpt je in jouw zoektocht naar jouw droomjob! Als een echt team, met ieder zijn specialisatie, kan je op ons kantoor te Turnout terecht als arbeider of bediende.

Ons doel? Dé job vinden die jij wilt doen!

Wil jij werken als OPERATOR? Dan ben jij bij ons aan het goede adres! We hebben hiervoor namelijk een vacature openstaan bij onze klant,een internationaal voedingsbedrijf te Turnhout.

Functieomschrijving Als OPERATOR -starter zal je eerst ingezet worden in het beginpunt van de productie : binnengekomen grondstoffen klaarmaken om verwerkt te worden.

Dit zijn z akken met ingridienten die geleegd moeten worden in karren, het versnijden of vermalen van vleesproducten, afwassen, ...

Na je je potentieel hebt getoond krijg je een kans aan de inpakinstallaties die volledig geautomatiseerd zijn. Je zal de machines als jouw broekzak leren kennen : instellen en omstellen van de machine bij verandering van product, storingen oplossen, stickers en ander verpakkingsmateriaal aanvullen. Échte OPERATOR -taken dus!

Hiernaast zal je ervoor zorgen dat het eindproduct veilig intern getransporteerd kan worden.

Toon je interesse in of heb je al ervaring in het effectief mengen / bereiden van voeding? Dan groei je door naar het "meng-eiland".

Deze installatie maakt het effectieve product op basis van jouw ingaves, metingen, het te volgen recept,...

Heb je echter al ervaring? Dan zullen we op basis van je resultaten op een interne test samen met jou bepalen waar jij het beste past.

Je zorgt er ook voor dat elke stap in de productie in het computersysteem te volgen is en daardoor ook netjes op het algemeen bord in de productie verschijnt.

Profiel Heb je eerder als OPERATOR gewerkt? Top! Zo niet? Geen probleem! We checken je skills aan de hand van een test op de computer en bekijken samen waar we kunnen bijschaven.

Je zoekt een job op lange termijn en gaat er dan even hard voor als ons om dit waar te maken. Kunnen wij op jou rekenen? Dan kan jij op ons rekenen!

Je spreekt vloeiend Nederlands aangezien het in de productieruimte best luid kan zijn. Daarom is het belangrijk dat iedereen elkaar goed begrijpt.

Je bent het gewoon om aan een stevig tempo te werken en doet dit dan ook graag. Bij jou mag het vooruit gaan!

Aanbod € 14,95 per maand Groepsverzekering Maaltijdcheques Hospitalisatieverzekering voor familie Parking Maaltijdvergoeding Eco Cheque Opleiding Je zal aan de slag gaan via Manpower maar maakt kans op een vast contract na een periode van 85 gewerkte dagen .

Je werkt voltijds (36,5u) in een 2-ploegensysteem . Hiervoor krijg je € 14,95 per uur + 10% ploegenpremie.

De vroege ploeg, kan soms veranderd worden naar een dagdienst.

Je uurloon word aangevuld met extralegale voordelen vanaf vaste indienstname : ecocheques , maaltijdcheques , hospitalitatieverzekering , jaarlijkse bonus ,...

Je krijgt in onze refter gratis fruit, brood, smeersalades en warme dranken . Je moet dus zelf niets meenemen vanuit thuis! In de winter word er ook gratis soep voorzien.

Hiernaast krijg je vanaf dag 1 toegang tot onze Benefits Work! toepassing via waar je verschillende kortingen kan downloaden voor elektronische aankopen, pretparken, webshops, ...

Interesse? Neem contact met Mieke of Sarah via onderstaande kanalen :

014 48 08 57 of office.turnhout Manpower.com

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier