Inkoper (m/v/x) COD 38uur/week
C.H.U Saint Pierre
Brussels, Brussel, Belgium
6 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Werken in CHU Saint-Pierre werkt in het hart van de stad, in het hart van het leven, met passie voor zorg! Onze 2.800 medewerkers zijn onze sterkte en onze eerste ambassadeurs.

Respect, innovatie, engagement, kwaliteit en solidariteit zijn de waarden die hen telkens drijven. Iedereen in onze 40 medische diensten streeft ernaar de patiënt centraal te stellen.

Wat ons typeert, is ons vermogen om ons aan te passen aan de sociale realiteit, onze verdraagzaamheid, ons vrij onderzoek en onze kracht om ons dagelijks in te zetten voor de Brusselse patiënten en patiënten van elke herkomst.

Het UMC Sint-Pieter is een openbaar buurtziekenhuis waar iedereen voor kwalitatief hoogstaande zorgen terechtkan. Vanuit die missie gaan wij dagelijks de uitdagingen van de volksgezondheid aan.

Door actief te investeren in onderzoek en onderwijs zijn wij trouw aan ons universitair karakter. Door ons streven naar medische uitmuntendheid en onze multidisciplinaire aanpak in onze elf themaziekenhuizen, is ons ziekenhuis nationaal en internationaal een referentie.

Het UMC Sint-Pieter maakt deel uit van het Universitair Ziekenhuiscentrum Brussel (UZCB) dat de Brusselse openbare en universitaire ziekenhuizen groepeert.

Wij werken nauw met diverse partners samen zoals huisartsen, specialisten, het OCMW en andere hulp- en zorginstellingen.

In het UMC Sint-Pieter werken, is deel uitmaken van een hechte, ondersteunende groep waarin iedereen zijn plaats heeft voor een optimale dienstverlening.

De tevredenheid van onze patiënten en het welzijn op het werk zijn onze prioriteiten. Functie U beheert van a tot z de aankoop- en openbare aanbestedingsprocedures voor diverse domeinen : medisch materiaal, meubilair, informaticasystemen, diensten .

 • inzicht in de behoefte, relevantie van de behoefte en zo nodig rationalisering, raming van de bedragen en budgetbeheer, prospectie, identificatie van de te implementeren aanbestedingsprocedure, bepaling van de behoefte met de aanvrager en opstellen van het bestek, onderhandeling, gunning van de opdracht, ontvangst van het materiaal .
 • U past de wetten, besluiten en goede praktijken in verband met de openbare aanbesteding constructief toe om de belangen en behoefte van de instelling zo goed mogelijk te dienen.
 • U onderhandelt contracten met leveranciers die gunstige voorwaarden voor de uitvoering van de opdrachten garanderen conform de vereisten van de business.

  U identificeert, beoordeelt en beheert de externe leveranciers. U identificeert kostenbesparende mogelijkheden. U draagt bij aan het goede beheer van de investeringsbudgetten.

  U helpt mee mogelijke verbeteringen te identificeren in de beheerstrategie van de openbare aanbestedingen (optimalisering van de openbare aanbestedingen, 'lead time' .

 • en de aankoopprocessen. U werkt nauw samen met onder andere de biomedische onderhoudsdienst, apotheek, sterilisatie, de dienst / het departement die / dat de aanvraag indient.
 • U waakt over het goede verloop van deze taken in contact en samenwerking met de verschillende Gezocht Profiel U hebt een masterdiploma behaald in een economische, management- of procurementrichting of u hebt een graduaatsdiploma in verband met de functie, met een ervaring die relevant is voor de functie (gezondheidszorg, openbare aanbestedingen .

 • U hebt enkele jaren beroepservaring, idealiter in een gebied dat verband houdt met de functie of de gezondheids- of ziekenhuissector U bent in staat om de 'drivers van de business' te begrijpen en uw acties te plaatsen binnen de context van de algemene doelstelling van een dienst of het ziekenhuis U bent nieuwsgierig en over 'technische' domeinen leren boeit u (medisch materiaal, IT-systeem .
 • U hebt een sterk zakelijk gevoel : openbare aanbestedingen aanvragen, onderhandelingen voeren, contractbeheer, kostenbesparingen beheren .
 • U bent zeer analytisch, hebt een synthetische geest en beheert precies en zorgvuldig uw dossiers U beheert uw werk zelfstandig, met een goede teamgeest U kunt goed communiceren, zich goed aanpassen en bent een doorzetter U bent ondernemend, resultaatgericht en streeft steeds naar verbeteringen U bent georganiseerd en stipt U bent stressbestendig en komt deadlines na Kennis van het Frans en het Engels zijn troeven U beheerst de informaticatools (Excel, Word, Access, Datawarehouse, ERP .
 • kennis van 3P en e-Procurement is een troef Voldoen aan de wettelijke voorwaarden voor tweetaligheid (geslaagd zijn voor het Selor-examen) Taal U hebt een goede kennis van de tweede landstaal of u bent bereid die te verwerven (intern georganiseerde taalcursussen tijdens de werkuren, mogelijkheid om een Selorpremie voor tweetaligheid van € 150 bruto te krijgen mits u het taalcertificaat van Selor artikel 10 kunt voorleggen).
 • Aanbod Gelijkgesteld met de graad van : A1 Extralegale voordelen : maaltijdcheques ter waarde van € 7,30; voorkeurstarieven voor medische zorg in alle ziekenhuizen van het irisnet (voor u, uw partner, uw familieleden ten laste in opgaande of neergaande lijn);
 • een tussenkomst (80 %) in de kosten voor het openbaar vervoer en / of een fietsvergoeding; een jaarlijkse aanmoedigingspremie;
 • een maandelijkse tweetaligheidspremie van € 150 bruto (op voorwaarde dat u het taalcertificaat van Selor artikel 10 of 12 kunt voorleggen);
 • 24 wettelijke vakantiedagen en 5... Business, Contracten beheren, E-procurement, Estimation, Aanbesteding, Uitvoering, Néerlandais, Medische biologie, Optimisation, Frans, Service hospitalier, Rédaction, Infrastructure, Analytical skills, Système de santé, Budgetbeheer, Gestion budgétaire, Meubilair, Prospectie, Gérer des contrats, Rapport, ERP-software, Business, Stérilisation, E-procurement, Matériel médical, Informatique, MS Excel, Apotheek, Réception, Management, Économie, Gérer des budgets, Droit, Direction, Communiceren, Sterilisatie, Entretien, Art, Data warehouse, Optimalisering, Stressbestendigheid, Samenwerking, Gezondheidszorg, Marché public, Prospection, Pharmacie, Négociations, Achats, Engelse taal, Adaptations, Nieuwsgierig, Investissement Originele vacature is te vinden op StepStone.

  be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

  be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

  ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

  be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier