studenten gezocht voor een bedrijf in temse!
Randstad
Temse, Oost-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

Voor een logistiek centrum in Temse zijn wij op zoek naar enkele jobstudenten voor in de zomervakantie.We zijn op zoek naar 3 chauffeurs.

1 student die beschikbaar is in de maand juli en 2 studenten die kunnen werken in de maand augustus. Belangrijk voor deze functie is dat je beschikt over een geldig rijbewijs B en dat fysiek zwaar werk je niet afschrikt.

Daarnaast zoeken wij ook nog een technische student die bereid is als technieker te werken in de maand juli. Je zal tewerkgesteld worden in het logistiek centrum om de inkomende en uitgaande goederen te controleren en indien nodig herstellingen uit te voeren.

Hiervoor heb je reeds technische kennis opgedaan op school. (mechanica / elektriciteit)Als laatste zijn wij nog op zoek naar een reiniger voor het logistiek centrum.

Als reiniger ben je beschikbaar heel juli en het eerste deel van augustus. Je zal instaan voor het reinigen van de inkomende goederen.

Je zorgt ervoor dat alles netjes en tot in de puntjes het depot opnieuw verlaat.

qualification

 • Je bent liefst heel de periode beschikbaar, maar ben je op zijn minst 2 weken na elkaar beschikbaar, kan je eventueel ook in aanmerking komen.
 • Je bent leergierig en gemotiveerd
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier