Key Account Manager Strategic Accounts
Telenet
Brussel, Belgium
4 dagen geleden

Een interessante business opportuniteit gespot? Jij zet de demarrage in. Je legt vlot nieuwe contacten en volgt ze daarna keurig op.

Het resultaat? Een groeiende klantenportefeuille van contacten die je omzet in contracten. En daar begint het pas voor jou.

Je blijft klanten persoonlijk opvolgen zodat ze de best mogelijke dienstverlening krijgen. Je helpt hen met hun vragen en houdt hen op de hoogte van ons aanbod.

Je zit samen in de kopgroep met de Sales Manager en een getraind team collega-Key Account Managers. Samen maken jullie het verschil voor onze zakelijke klanten.

Jij focust daarbij op multinational ondernemingen.

Profiel

Je volgde een hogere opleiding of hebt gelijkwaardige ervaring. Al een rit gereden in een commerciële rol in een B2B-ploeg?

Daar spitsen we extra onze oren voor.

Je leest, spreekt en schrijft vlot Nederlands en Frans. Engels is een troef.

Van nature ben je klantgericht en proactief. Even een klant bellen om het contact te onderhouden of iets te bespreken? De telefoon gaat al over.

Je weet ondernemers op een professionele manier te overtuigen tijdens onderhandelingen.

Je organiseert je werk efficiënt en werkt zelfstandig. Tegelijk kunnen we je een echte teamspeler noemen dankzij je duidelijke communicatiestijl en open manier van samenwerken.

Je past je snel aan en bent een doorzetter. Jouw motto? Het is het resultaat dat telt. En daar leef je naar.

Aanbod

Start een nieuw avontuur bij Telenet! Waar we uiterst flexibel werken, van thuis uit of op één van onze open en trendy samenwerkingsplekken.

We houden een oogje in het zeil voor talent, ambitie en leergierigheid. We coachen je, leiden je op en maken je deel van ons verhaal.

Bovendien geniet je van een loon- en voordelenpakket waarmee je hoge ogen gooit. Zo hebben we het bijvoorbeeld over maaltijdcheques, ecocheques, een groeps- en ziekteverzekering, een fiscaal voordelig bonusplan en kortingen op Telenet-producten.

Kom het zelf ontdekken, onze passie werkt aanstekelijk.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier