Poetshulp (m/v)
Konvert Interim Izegem
Izegem, BE
1 dag geleden

Profiel

Een gekende winkel regio Pittem zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je werkt 20u / week van maandag tot vrijdag. Je staat in voor de netheid van de rekken en specifieke afdelingen in de winkel.

Je werkt volgens een weekschema waarbij de hoofdtaken vast ingevuld zijn. Daarnaast is er tijd over om in de winkel koppen en afdelingen bij te nemen waarvan de verkopers het te druk heeft om zelf te poetsen.

Het is dus belangrijk dat je zelf aanziet waar je dient in te springen om een handje te helpen.

Aanbod

De opvolgdocumenten (uurrooster, plaats, ...) invullen en de betrokkenen informeren over afwijkingen. De ruimtes ventileren en verluchten.

Vloeren en meubilair schoonmaken. Toiletten en keukens schoonmakenDe handdoek- en zeepverdelers bijvullen. Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken.

Schoonmaakproducten en het materieel klaarmakenGladde zones afbakenen. Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden Je krijgt een mooie verloning.

Je werkt in een aangename winkel.

Vereiste kwalificaties

Je bent vriendelijk en gemotiveerd. Ervaring is een pluspunt. Je kan met een poetsmachine rijden. Je houdt van een nette werkomgeving en haalt voldoening om dit ook voor anderen te creëren.

Je steekt graag de handen uit de mouwen en springt collega's graag bij als jouw takenpakket van die dag afgewerkt is. Je werkt aan de hand van een weekschema.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier