mecanicien - dagdienst
Randstad
Gent, Oost-Vlaanderen
4 dagen geleden

job description

Je voert onderhouds- en herstellingswerken uit aan onze machinesJe zoekt storingsoorzaken en formuleert verbeteringsvoorstellenJe maakt gebruik van het onderhoudsbeheersysteemJe rapporteert aan de Supervisor Mechanica

qualification

Je beschikt minimum over een TSO-diploma en hebt enkele jaren ervaringErvaring met roterende machines, pneumatica en hydraulica is een pluspuntSchema's en plannen lezen en interpreteren vormen voor jou geen enkel probleem.

Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en hebt zin voor initiatiefJe hebt oog voor toegevoegde waarde en kostenVeilig, ordelijk en milieubewust werken is voor jou een topprioriteitJe kan goed rapporteren en werken met een PC Werkregime : Dag - je wordt tevens ingedeeld in een wachtsysteem Aanbod : Een gevarieerde en uitdagende job in een dynamisch team.

Een competitief salaris met maaltijdcheques, groeps-, hospitalisatie- en invaliditeitsverzekering.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier