SERVICE-TECHNIEKER HVAC (M/V/X)
Over Ago
Emelgem
9 uur geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant uit Izegem zoeken wij een service-technieker HVAC.

Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant.

Je plaatst dus niet zelf, maar bent verantwoordelijk voor het indienststellen, het onderhouden, de parametrering en de verslaggeving van deze installaties.

De voornaamste installaties zijn :

 • Gasketels met bijhorende sturingen
 • Lucht / water en lucht / lucht warmtepompen
 • Ventilatiesystemen C en D
 • Zonneboilers onder druk en leegloopsystemen
 • Vereisten

  Je bent een bachelor in een technische opleiding of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een aantoonbare affiniteit met HVAC en bent in het bezit van een GV en TV nummer.

  Een koelcertificaat CATI is een plus. Je heb interesse om door ons opgeleid te worden tot ventilatieverslaggever mechanische afregeling.

  Je bent in staat elektrische schema’s te lezen. Je kan zelfstandig, verantwoordelijk en probleemoplossend werken en met een commerciële attitude.

  Talen

 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Wij bieden je een zeer afwisselende, vaste, voltijdse job aan, waarin passie voor techniek en menselijk contact centraal staan.

  Via interne en externe opleidingen houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de HVAC. Functionele groeiopportuniteiten bieden zich ten gepaste tijde aan.

  Wij bieden je een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen binnen een jong en succesvol bedrijf. De job garandeert een gezonde balans tussen werk en gezin, geen wachtdiensten of overuren.

  Je werkt van maandag tot en met vrijdag. Tijdens de werkuren krijg je een ingerichte bestelwagen ter beschikking.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Roeselare Construct

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier