Junior Werfleider
Whoohoo
Gent, Belgium
5 dagen geleden

Over de functie

Groei binnen het jaar uit tot een volwaardige werfleider!

Als junior werfleider krijg je een stevig opleidingstraject door een ervaren werfleider, zodat je binnen het jaar uitgroeit tot een volwaardige werfleider.

Afhankelijk van jouw groei kan je dit sneller bekomen! Je leert als junior werfleider de kneepjes van het vak, waarbij het technische, administratieve, maar vooral de verantwoordelijkheid en leidinggevende capaciteiten ontwikkeld worden!

Functie eisen

De ideale junior werfleider is ambitieus, gedreven en ziet zichzelf volledig passen in een leidinggevende rol. Je wil vooral het praktische luik van de techniciteit leren, alsook groeien in een leidinggevende functie!

 • Je beschikt minimaal over een bachelor bouw of vastgoed optie landmeten. Aangezien de materie in beide opleidingen kort wordt behandeld, leer je het meeste in de job.
 • Over het bedrijf

  Het bedrijf is actief op vlak van nutsvoorzieningen, waaronder rioleringen, water- en aardgasleidingen, maar ook glasvezel.

  Dit doen ze onder andere voor Farys, Fluxys en Proximus. Ze behandelen ook meer unieke projecten, zoals de aanleg van een warmtenet onder een stad.

  Het kantoren zijn gelegen te Bruggen en Sint-Niklaas. Afhankelijk van jouw woonplaats behandel je werven in West- of Oost-Vlaanderen.

 • Een aantrekkelijk loonpakket dat boven het marktconform loon ligt
 • Een wagen met tankkaart
 • Vast contract van onbepaalde duur
 • Een stevig opleidingstraject dat aangepast wordt naar jouw noden
 • Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier