Pistoolschilder/ Metaalbewerker
AGO Jobs & HR
Dendermonde, Oost-Vlaanderen, BE
17 dagen geleden
source : Jobat

Voor een bedrijf te Dendermonde, gespecialiseerd in de productie van wielen voor de landbouwsector, zijn wij op zoek naar een medewerker die instaat voor het aanbrengen van poedercoatings.

Je bent verantwoordelijk voor het lakken van wielen, schijven, koppelingen etc. Verder sta je in voor de uitvoering van werkopdrachten (verticaal en horizontaal draaien en boren van gaten in schijven).

Heb jij ervaring als poederlakker of pistoolschilder en hou je van variatie in een job? Ben jij daarnaast een echte handige Harry met metaal en hou je ervan in team te werken?

Ben jij die robuste werkkracht die graag wat kracht in de strijd gooit tijdens een job? Stuur dan zeker je gegevens door naar dendermonde ago.

jobs of contacteer ons via 052 33 85 80

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier