PC software ontwikkelaar (m/v)
Konvert Interim Veurne
Nieuwpoort, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een firma regio Nieuwpoort zijn we op zoek naar een PC Software ontwikkelaar (m / v). Je taken bestaan uit : - ontwikkelen van software specifiek voor de firma - support en opleiding geven ivm software - ontwerpen van gebruiksvriendelijke user interfaces in overleg met sales en marketing - handleidingen en technische documentatie maken voor de software - ontwerp, programmatie en opvolging van testsimmulaties - creatief meedenken over software en hardware

Aanbod

De configuratie en architectuur van de informatiesystemen opvolgen en bijwerken naargelang de ontwikkelingen. De informatica-infrastructuur selecteren of installeren (software, hardware, .

 • De technische, economische, informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren. Hulpsystemen voor toezicht, beveiliging en beheer van de informatica infrastructuur opzetten.
 • Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand uitvoeren. Prestaties van het informatiesysteem analyserenMaatregelen voorstellen voor de verbetering van de kwaliteit, de veiligheid en de productiviteit.

  Scripts opstellen of integreren. Storingen, incidenten en onregelmatigheden identificerenEen diagnose stellen en corrigerende maatregelen toepassen.

  Ontwikkelingsteams, informaticaproductieteams of gebruikers adviseren en bijstaan bij de keuze en toepassing van technische oplossingen.

  Technische beheerprocedures, gebruiks- en veiligheidsprocedures van de informatica infrastructuur opstellen. Toegangsrechten bepalen en opvolgen naargelang de karakteristieken van de gebruikers of de diensten.

  Toekennen en ter beschikking stellen van software en netwerkinfrastructuur (toewijzing, nieuwe toewijzing) Goede verloning in lijn met ervaring de nodige autonomie en verantwoordelijkheid fijne collega's en een goede werksfeer een aangename en moderne werkomgeving binnen een familiaal kader

  Vereiste kwalificaties

  Master of bachelor diploma in informatica of ICT goede kennis va databases ervaring met photoshop en webdesign is een plus zeer goede kennis van netwerkprotocollen ervaring met gebruik versiesystemen zin voor nauwkeurigheid, orde en netheid goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier