Industrieel reiniger (m/v)
Konvert Interim Veurne
Veurne, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een voedingsbedrijf regio Veurne zijn we op zoek naar een industrieel reiniger. Je staat in voor het handmatig schoonmaken van de materialen, productielijnen, de vloeren,.

 • Je bent flexibel ingesteld naar werkuren toe en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Daar je in de voedingsindustrie werkt is hygiëne zeer belangrijk.
 • Je werkt van maandag tem. vrijdag in ploeg, ook werken gedurende de nacht vormt voor jou geen enkel probleem. We bieden u een gevarieerde job met veel verantwoordelijkheid.

  Je krijgt een mooie verloning en maakt kans op een vast contract. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  Aanbod

  Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden. Schoonmaakproducten en het materieel klaarmakenGladde zones afbakenen. Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken.

  De opvolgdocumenten (uurrooster, plaats, ...) invullen en de betrokkenen informeren over afwijkingen. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen.

  De ruimtes ventileren en verluchten Een job zonder weekendwerk.Aantrekkelijk loon.

  Vereiste kwalificaties

  Je hebt ervaring als industrieel reiniger. Je bent flexibel. Je spreekt vlot Nederlands of Frans.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier