PROJECT MANAGER
Argon selectie
8500 KORTRIJK
5 dagen geleden

Functie-omschrijving :

Als project manager draag je de eindverantwoordelijkheid voor de implementatie van MS Dynamics AX en 365 projecten. Zo sta je in voor de planning, organisatie en begeleiding van de projecten.

Daarnaast zorg je voor een duidelijke structuur in de diverse fases van de projecten. Verder volg je de kwaliteit, tijdsplanning en budget nauwgezet op de voet.

Je rapporteert aan de klant en de business unit manager. Tijdsregeling : Dag - voltijds

VEREISTEN

Vereisten : Bachelor of master.

Minstens 3 jaar ervaring in projectmanagement.

Grondige kennis ERP implementaties of ervaring in specifieke sectoren (bouw, logistiek, ...).

Kennis NL-ENG.

Matuur, professioneel en resultaatgericht. Ervaring : Minimum 3 jaar ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed

AANBOD

Aanbod : Je komt terecht in een job met heel wat verantwoordelijkheid binnen een stabiel bedrijf met een gezonde groeistrategie.

Je werkt in deze job in opdracht van diverse klanten uit diverse sectoren. Aan uitdaging met andere woorden geen gebrek.

Tot slot kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning aangevuld met diverse extras : hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, firmawagen en tankkaart.Loon : Maandloon

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier