Reserve Sous-chef Brussel
ISS
Brussel, Belgium
4 dagen geleden

ISS Facility Services is marktleider in facilitaire dienstverlening, zowel in België als in de wereld. Wij verzorgen alle vormen van catering, schoonmaak, receptie en postkamer, technische ondersteuning en Facility Management.

Onze klanten zijn bedrijven en publieke overheden, fabrieken, zorginstellingen, scholen en universiteiten. In België en Luxemburg zijn we met meer dan 9000 collega’s, in de wereld zelfs met 500.

000! Daarmee zijn we een van de grootste werkgevers ter wereld.

ISS is gestart als beveiligingsbedrijf in Kopenhagen in 1901. In de 20ste eeuw groeiden we uit tot het grootste schoonmaakbedrijf ter wereld.

Sinds de eeuwwisseling hebben we ons dienstenaanbod stelselmatig uitgebreid, zodat we nu in staat zijn onze klanten een volledige oplossing op maat te bieden voor al hun facilitaire noden.

Onze missie : 'We are going to be the world's greatest service organization!'

Functie

Aangezien ISS Catering een sterke groei kent, zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste medewerkers. Deze vacature betreft een reserve.

Als er een vacature vrijkomt in de buurt van uw woonplaats, nemen wij contact met u op.

1. Voorbereiding dienst :

  • mise-en-place doen voor alle warme gerechten : soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, , ...
  • vlees braden, vis en gevogelte; allerlei sauzen bereiden
  • bereidingen uitvoeren voor banketten of buffetten.
  • 2. Tijdens de dienst :

  • bereiden en afwerken van gerechten volgens bestelling, hierbij een bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode en werkorganisatie respecteren
  • schikken en garneren van gerechten op borden en schotels of in warm water baden (bain-marie), de portionering respecteren van de verschillende maaltijdcomponenten
  • letten op het optimaal grondstoffenverbruik, presentatie, smaak en kwaliteit
  • instructies geven aan keukenhelpers
  • op vraag van klanten, uitleg geven over de samenstelling van de gerechten.
  • 3. Na de dienst :

  • de keuken opruimen
  • voedseloverschotten controleren en verwerken
  • kwaliteit en versheid van de produkten controleren
  • zorgen voor hygiënische opslag en bewaring van voedingsmiddelen
  • de koelkast en diepvries ordelijk en schoon houden
  • de voorraad controleren en zorgen voor de nodige bestellingen, kwaliteit en kwantiteit leveringen
  • controleren, afwijkingen signaleren
  • werkinstrumenten en werkplaatsen schoonmaken
  • instaan voor orde, netheid en veiligheid in de keuken
  • respecteeren van de veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden
  • creatief zijn in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten of presentaties
  • instaan voor de menuplanning en de samenstelling van degerechten en menukaart, in overleg met de verantwoordelijke
  • Werkuren : In de bedrijfscatering van maandag tem vrijdag van 7u tot 15u06, bij healthcare (rusthuizen, ziekenhuizen) werkt men meestal 1 weekend op 2.

    Profiel

  • Het spreekt voor zich dat koken uw passie is!
  • U hebt een hotelopleiding min. A2 of gelijkgesteld door ervaring.
  • U kan een ploeg leiden, coachen en motiveren dankzij uw charisma en ervaring.
  • U bent commercieel ingesteld, denkt mee met de klant, houdt rekening met zijn wensen en bent tevens proactief in uw aanpak.
  • U staat communicatief erg sterk en kan gemakkelijk prioriteiten stellen.
  • U hebt kennis van de HACCP-normen.
  • U bent Nederlandstalig.
  • U bent PC-vaardig.
  • U bent stressbestendig, betrouwbaar en flexibel.
  • Ons aanbod

  • Een voltijds contract van onbepaalde duur na geslaagde inloopperiode
  • Een competitief salaris in overeenstemming met jou ervaring en reële doorgroeimogelijkheden
  • Een boeiende job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening!
  • Een voordelige hospitalisatie- en groepsverzekering.
  • deze vacature melden
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    Doorgaan
    Aanvraagformulier