Onderhoudstechnieker
DELHAIZE
Ninove
4 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Heeft een functie als Onderhoudstechnieker geen geheimen meer voor jou? Weet je perfect hoe je rollend materieel, automatische poorten en alle andere elektromechanische installaties verzorgt?

Begrijp je hoe je het algemene onderhoud van een gebouw van A tot Z uitvoert? Dan ben jij de nieuwe collega die we zo graag zouden verwelkomen in onze Delhaize familie.

Je voert autonoom eenvoudige en complexere herstellingen uit aan onder andere beveiligingsinstallaties, poorten, brandbeveiliging, waterinstallaties, elektrisch rollend materieel (clarks, transpaletten etc).

Je bent in staat om technische plannen binnen verschillende vakgebieden te lezen. Je bent in staat om specifieke installaties te bedienen.

Je begeleidt techniekers in stage of in opleiding bij de uitvoering van hun taken en draagt daarbij verantwoordelijkheid voor het eindresultaat.

Je treedt op als verantwoordelijke (in uitzonderlijke omstandigheden : bij afwezigheid van de verantwoordelijke), zonder beslissingen te nemen die de werknemers in gevaar kunnen brengen.

Je bent een geschoold technieker met minimum 2 jaar ervaring in een technische functie. Je spreekt uitstekend Nederlands.

Daarnaast begrijp je Frans. Je beschikt over een goede kennis van elektriciteit en mechanica. Kennis in pneumatica, hydraulica, automatisatie en koeling is mooi meegenomen.

Je kan zelfstandig werken. Wij werken met een ploegensysteem. Volgende uurroosters zijn nog beschikbaar : Ochtendploeg (5u-12u32) Namiddagploeg (12u30-20u02) Een job én een rijkelijk gevuld privéleven?

Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen : maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien?

Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte.

 • Originele vacature is te vinden op StepStone.be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.
 • ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier