Projectingenieur met ervaring
Gentis
Belgium
4 uur geleden
source : Experteer

StudiebureauWe zijn een gedreven team van meer dan 25 bouwkundig ingenieurs, projectleiders, werfleiders, landmeters, planologen, landschapsarchitecten en verkeersdeskundigen.

Onze directe communicatiestijl en familiale waarden liggen aan de basis van een duurzame groei en ambitieuze toekomstvisie.

We hechten belang aan welzijn op het werk, wederzijds respect en goed teamwork. We zijn in sterke groei en hebben dus ook vele doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

We hebben een Kantoor in Brugge en in Leuven.Jouw takenpakket : Als ingenieur versterk je het team van ontwerp en uitvoering bij de opmaak van ontwerpen, bestekken en de opvolging van projecten in uitvoering.

Je staat in voor het ontwerp en de opvolging van zeer diverse projecten : infrastructuurprojecten, verkavelingen, rioleringsprojecten, RUP's en stabiliteitsplannen.

Variatie genoeg!Door de diversiteit aan projecten werk je mee aan de ontwerpfase én word je ook betrokken bij de opvolging van de projecten in uitvoering.

Van A tot Z dus.Je neemt deel aan overleg met alle partijen de deel uitmaken van het project : bouwheer, architect, aannemer, overheid, buurtbewoner Herken jij jezelf in dit profiel : Je behaalde een ingenieursdiploma Bouwkunde en je hebt al 10 jaar ervaring in de sector.

We zoeken iemand met ervaring die de leiding kan nemen. Ervaring in wegenis- en rioleringswerken is dus een must.Je hebt zin om te werken voor een werkgever die aandacht heeft voor zijn werknemers en inzet op een duurzame samenwerking met toekomstperspectieven.

Wat wij voor jou in de plaats bieden : Aantrekkelijk salaris aangevuld met een hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, een mobiliteitsbudget en af en toe tijd voor een sportactiviteit, voor wie wil.

Aangename werkuren waarbij we aandacht hebben voor een gezonde werk-privé balans.32 verlof dagen (we volgen het bouwverlof).

Degelijke opleiding door onze ervaren collega's. We hebben samen meer dan 300 jaar ervaring op de teller en we delen deze ervaring graag.

Een team met een open communicatiestijl waar familiale waarden de basis vormen voor wederzijds respect en een goede samenwerking.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier