Elektromechaniekers regio Limburg (M/V)
Accent
Hasselt, BE
1 dag geleden

Het bedrijf is n van de snelst groeiendeKMO's actief in technische onderhoudsprojecten voor industrie enlogistiek. Zij hebben ruime ervaring in : ?

preventief onderhoud?curatief onderhoud ?shut-downs ?montage opdrachten?(her)opstartacties van de activiteiten Ondertussen staan erdagelijks meer dan 40 ervaren en gedreven technici ten diensten vanhunklanten.

Functiebeschrijving

Wijzijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on'profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industri lestoringstechniekers.

Gezien de projecten die wij uitvoeren dient uwel aan een aantal voorwaarden te voldoen : minimum 5 jaar ervaringals technieker voldoende hoog niveau van technische opleidinghebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken inminimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit insoorten projecten

 • Mechanisch en elektrischonderhoud van machines zowel preventief als curatief
 • Opsporen en herstellen van storingen(mechanisch elektrisch pneumatisch en hydraulisch)
 • Ontzorgen van onze klanten
 • Functie-eisen

 • Minimum5 jaar ervaring in industrieel onderhoud
 • Zelfstandig veilig kwaliteitsbewust ennauwkeurig werken
 • Je wenst te werken in2-ploegensysteem vaste nacht of weekend en bent bereid standby tezijn
 • Arbeidsvoorwaarden

  BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

  Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

  Ons doel samen met jou degepaste job vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier