Internal sales Franse markt
Accent
Roeselare, BE
il y a 5j

De klant is sinds 1993 de enige echteerfgenaam van het originele kadersysteem met grote gaten. Doorcontinue innovatie & een assortiment met eindeloos veelmogelijkheden is de klant een van de meest vooraanstaande spelersuit de standenbouwsector.

Naast drie fabrieken beschikt de klantwereldwijd ook over verschillende servicehubs voor verhuur, verkoopen technische ondersteuning.

Omdat ze het kadersysteem van a tot zzelf produceren, behouden ze de controle over elkeproductiefase.

Functiebeschrijving

Watga je doen : Je ontvangt en analyseert projectaanvragen van deexterne sales of rechtstreeks van de klant. Je werkt projecten uiten brieft de CAD tekenaar.

Je stelt offertes op en geeft deze dooraan de klant. Je adviseert de klant met de beste oplossing (prijs,modulariteit, design).

Bij akkoord van het project geef je hetorder door en stem je de planning en levering af met productie, jehoudt de klant up to date over de levering.

Je bent het interneaanspreekpunt voor extra informatie, technische en commercileondersteuning, wijzigingen bij leveringen, alternatieven voortransport, Je volgt de trends van jouw markt op en geeft nieuweideen door aan onze R&D afdeling.

Je neemt deel aan de salesmeetings en geeft feedback over je regio's. In samenwerking met deaccount manager volg je opportuniteiten op en rapporteer je in onsCRM pakket.

Je maakt deel uit van het internal sales team en biedtondersteuning aan je collega's indiennodig.

Functie-eisen

OpleidingBachelor of gelijkaardig door ervaring. Je hebt affiniteit mettechnische producten. Je hebt zowel commercieel als technischinzicht.

Je hebt een basiskennis van BTW, incoterms en logistiek.Je bent communicatief sterk en hebt een vlotte gesproken engeschreven kennis van het Nederlands, Frans en Engels.

Kennis vanSpaans en / of Duits is een groot voordeel. Je hebt een goede kennisvan MS Office en ERP (ervaring met Navision is eenpluspunt).

Arbeidsvoorwaarden

Jekomt terecht in een innovatief en dynamisch bedrijf waar initiatiefaangemoedigd wordt. Het management ondersteunt de persoonlijkeontwikkeling en biedt voldoende ontplooiingsmogelijkheden aan.

Wevoorzien een competitief salarispakket. Het is een fulltime functiein een 39uren week met 6 extra ADV dagen Je werkt iedere dag 8u ende vrijdag een uurtje minder Telewerk kan 1-2 per week in overlegmet de collega's Geen collectieve sluiting in de zomer, enkeltussen Kerst en Nieuwjaar Loon is bespreekbaar en het contract kanonmiddellijk onder vast Sollicitatieprocedure 1e gesprek met de HRen een verantwoordelijke van de dienst 2e gesprek om alles tefinaliseren opstart zo snel mogelijk

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature