Adviseur Bank en Verzekeringen regio Brussel
BNP Paribas Fortis
Brussels, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Zin om samen met ons de grenzen te verleggen voor een duurzamere wereld? Zijn dit jouw troeven? Je bent een commerciële feeling en een positieve uitstraling , bovendien ben je klantgericht en vlot in de omgang .

Je houdt van innovatieve & digitale oplossingen , werkt proactief en planmatig en gaat steeds voor een win-win. Je haalt voldoening uit teamwerk en persoonlijke ontwikkeling en je bent veranderingsgericht.

Herken jij jezelf? Dan ben jij het talent dat we zoeken! Heb je bovendien een bachelor- of masterdiploma? Sterke interesse en goesting om in de banksector te werken?

Grijp dan vandaag je kans! BNP Paribas Fortis de grootste bank van het land zoekt gemotiveerde medewerkers voor de functie van Adviseur Bank & Verzekeringen .

Jouw uitdaging? Samen met de klanten op zoek gaan naar de juiste oplossingen voor hun behoeften. Welke job wacht op jou?

Als Adviseur Bank & Verzekeringen Ben je een financiële coach die vanuit een sterk partnership meedenkt over oplossingen .

Ben je een trotse ambassadeur van onze producten en werk je digital by default . Heb je zoveel mogelijk proactieve klantencontacten, zowel op afstand als face-to-face.

Ben je gedreven om bij te dragen aan de commerciële doelstellingen van je kantoor, de regio en de bank in het algemeen. Wat biedt BNP Paribas Fortis jou?

Bij ons kies je voor : Maximale ontplooiing en de mogelijkheid om elke dag bij te leren. Contract van onbepaalde duur en een loonpakket met mooie voordelen (cafetariaplan).

een verantwoordelijke en sociaal geëngageerde organisatie. In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie centrale waarden.

Bij BNP Paribas Fortis willen we vrouwen en mannen van alle leeftijden en van allerlei achtergronden aantrekken, elk met haar of zijn eigen ervaring.

Hiermee versterken we onze resultaten en onze innovatieve kracht . Al onze voltijdse jobaanbiedingen staan ook open voor 90% of 80%.

Kies nu voor BNP Paribas Fortis en solliciteer hier. Een eerste selectie gebeurt op basis van jouw cv en motivatiebrief .

Zijn we overtuigd dat je de gepaste kandidaat bent? Dan nemen wij contact met je op. Succes!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier