Project Engineer (PowerFlex)
Deceuninck NV
Hooglede, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt.

Ons uitgebreid productgamma omvat voornamelijk raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, structurele zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen.

Bij Deceuninck staat onze missie Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design.

Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Project Engineer (m / v) Hooglede-Gits Jobinhoud Als Projectingenieur ben je binnen onze veredelingsafdeling verantwoordelijk voor de opstart, uitvoering en implementatie van het PowerFlex project.

Hierbij gaan we in het kader van verhoging van de output (Power) gecombineerd met flexibiliteit(Flex) in onze veredelingsafdeling (bekleving) verder investeren in zowel equipement als in proces verbeteringen.

Jouw opdracht start met een 3-jarig project in samenwerking met andere bedrijven & onderaannemers en omvat kennisopbouw, optimalisatie, borging tot en met de implementatie van deze technologieën in de afdelng in Hooglede-Gits.

Na dit project word je verantwoordelijk voor de verdere optimalisatie en uitbouw van deze analoge technologieën binnen de verschillende binnen- en buitenlandse vestigingen van Deceuninck.

Je start met een opleiding binnen de afdeling. Deze omhelst de opvolging en analyse van het huidig proces om kennis te maken met alle technologische en operationele aspecten.

Je neemt deel aan de bestelling, opvolging, oplevering, installatie en in gebruik name van de nieuwste beklevingslijn en wordt daarvan ook de projectleider.

Parallel test je vernieuwende deel-processen uit op de bestaande lijnen en implementeer je deze op de nieuwe lijn. Via testprogramma’s bouw je de nodige kennis op om de nieuwe technologie te evalueren, optimaliseren en te valideren binnen de operationele omgeving.

De samenwerking met universiteiten en andere kenniscentra zal de eerste jaren een onderdeel van jouw takenpakket vormen.

In samenspraak met de operationeel- en onderhoudsverantwoordelijke worden de verbeteringsprocessen geïmplementeerd en geëvalueerd.

Profiel Je beschikt over een diploma Ingenieur, bij voorkeur Elektromechanica. Zowel schoolverlaters als ingenieurs met enkele jaren ervaring in operationele procesverbetering of in een research & development omgeving zijn welkom Ervaring in de kunststofsector is een voordeel.

Je hebt een sterke interesse in procesonderzoek en verbeteringen. Je bent praktisch ingesteld en hebt een creatieve mindset.

Je kan zelfstandig werken. Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels. Kennis van Frans en / of Duits is een pluspunt.

Je beschikt over een goede kennis van Microsoft Office. Kennis van SAP is een voordeel. Aanbod Een uitdagende en gevarieerde functie in een internationaal groeibedrijf waar we talent herkennen en erkennen in een ongedwongen goede werksfeer en waar zin voor initiatief, openheid en respect hoog in het vaandel worden gedragen.

Een technische innovatieve werkomgeving waarbij je de verantwoordelijkheid en de kans krijgt om nieuwe technologieên in de praktijk om te zetten.

Een competitief loon aangevuld met extra-legale voordelen horen bij deze functie. Heb je nog vragen? Contacteer Maaike Van Delsen, Talent Acquisition Manager, op 051 23 96 55.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier