Productieleider prefabbeton fabriek
Willy Naessens
Dilsen-Stokkem, Belgium
6 dagen geleden
source : Bouwjobs

Je bent verantwoordelijk voor een efficiënt verloop van de productie, je houdt continu de productkwaliteit in het oog en, indien nodig, grijp je op tijd in.

Je neemt eveneens initiatieven om het productieproces efficiënter te laten verlopen. Ook ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de veiligheidsvoorschriften binnen de productieafdeling.

Je bent aanwezig op de werkvloer en stuurt een team van 50 arbeiders aan. Je zorgt voor een optimale bezetting van het personeel en de machines in de verschillende afdelingen.

Je bezit een diploma in een technisch of bouwkundige richting. Kennis van prefabbeton is een pluspunt. Je bent een geboren leider : je kan mensen aanvoelen en motiveren.

Je bent gedreven, dynamisch en je hebt zin voor verantwoordelijkheid. Je kan prioriteiten stellen, je neemt graag initiatieven en je bent proactief.

Als productieverantwoordelijke ben je uiteraard flexibel qua werkuren en ben je stressbestendig.

Willy Naessens biedt je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid in een financieel gezond bedrijf. Tegelijk kan je meewerken aan de groei van het bedrijf.

De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich. De onderneming biedt je een degelijke opleiding, een aangepaste verloning volgens inzet en resultaten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier