Technisch bediende
Tempo Team
Lokeren
1 dag geleden

Bedrijfsprofiel

Voor een bedrijf regio Lokeren dat zich richt op staalconstructies, zijn we op zoek naar een technische test en support medewerker.

Het gaat om een voltijdse betrekking met directe vast in dienstname.

Jobomschrijving

Hoe zal jouw job eruit zien?

Je zorgt voor de technische ondersteuning van de aluminium verwerkers en R&D afdeling. Je vervaardigt proefmodellen en testelementen in een opleidingscentrum, uitgerust met CNC machines.

Je voert zelf testen uit en werkt actief mee aan verbeteringen. Je begeleidt en volgt de certificering van de systemen op in samenspraak met de R&D afdeling.

Daarnaast zal je ook assisteren tijdens technische opleidingen en geef je technische product ondersteuning. Tot slot rapporteer je aan de verantwoordelijke van jouw afdeling.

Jouw aanbod

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een technische achtergrond
 • Je werkt nauwkeurig
 • Je kan zowel in team als zelfstandig werken
 • Deadlines schrikken jou niet af
 • Je werkt georganiseerd en gestructureerd
 • Je bent klant- en oplossingsgericht
 • Wat bieden wij?

  Je krijgt de kans om je op professioneel vlak verder te ontplooiien en komt terecht in een zeer stabiele omgeving. Loon is onderling bespreekbaar en je mag ook rekenen op diverse extralegale voordelen.

  Solliciteer voor deze job

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier