Electricien (m/v)
Konvert Interim Leuven
Oud-Heverlee, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een firma gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en alarmsystemen in de regio Leuven zijn wij dringend op zoek naar een elektricien.

Hiervoor zoeken wij iemand met gezond verstand, werklust , teamspirit en een goede kennis van elektriciteit. Je zal werken aan zowel nieuwbouwwoningen als renovatie projecten.

Belangrijk is dat je in het bezit bent van eigen vervoer. Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je op zoek naar een vaste job?

Mail ons je cv en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

Aanbod

Verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten. Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, ).

Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Materiaal voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, ).

Installaties op zeer lage spanning installeren en aansluiten (telefonie, informatica, brandalarmen, ). Een elektrisch verdeelbord in residentiële of tertiaire gebouwen plaatsen en bedradenHet verdeelbord aansluiten op de uitrustingen.

Een diagnose stellen van storingen aan installaties en de defecte onderdelen herstellen. De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren.

De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en goederen aanleggen Na een geslaagde interimperiode maak je kans op een vast contract.

Tewerkstelling in een familiebedrijf.

Vereiste kwalificaties

 • Je hebt een goede werkattitude
 • Je leert graag bij
 • Je kan zelfstandig in Heverlee geraken
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier