Area Sales Manager
Hilti
Nationaal
2 dagen geleden

Wat is de functie?

We zijn op zoek naar een Area Sales Manager die een vliegende start kan maken in een ambitieuze, dynamische en professionele sales-organisatie.

Je bent lid van het Management Team van Hilti Nederland en geeft direct leiding aan een team van sales professionals. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

Wat is Hilti?

Hilti is een familiebedrijf met bijna 30.000 medewerkers wereldwijd, waarvan zo’n 250 in de Nederlandse organisatie. Het motto van onze oprichter Martin Hilti luidt I want to build an enterprise with entrepreneurs, where people can grow and develop.

en wij brengen dat op dagelijkse wijze tot uitvoering.

Hilti is wereldwijd topspeler in de bouwsector. We leveren premium producten en services, waaronder elektrische power tools, bevestigingsmaterialen en engineering services.

In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben wij naam gemaakt als betrouwbare en innoverende pionier met een uitzonderlijke service.

Onze verkooporganisatie is ingericht op direct klantcontact. We bouwen dagelijks aan duurzame klantrelaties; van leverancier naar partner.

Wat houdt de functie in?

Als Area Sales Manager ben je verantwoordelijk voor een team van 6-10 Accountmanagers en Service Specialist(en) binnen jouw marktsegment.

Met een authentieke en situationele managementstijl ontwikkel je je team naar een hoger niveau en lever je resultaten op onze strategische pijlers.

Je staat dicht bij je mensen en creëert een winning teamspirit waarin mensen het maximale uit zichzelf halen, openstaan voor feedback en een gezonde drive hebben om ervoor te willen gaan.

Winnen is voor ons het concreet realiseren van toegevoegde waarde voor onze klanten; duurzaam en op basis van win-win. Je bent in staat strategische initiatieven op een pragmatische en can-do manier om te zetten in dagelijkse activiteiten van je accountmanagers.

Je speelt zelf ook een actieve rol in de ontwikkeling van je focusklanten en werkt constructief en pro-actief samen met je collega’s in sales en de ondersteunende afdelingen.

Martin Hilti (Founder Hilti) : ’I want to build an enterprise with entrepreneurs, where people can grow and develop’’

Wat hebben wij te bieden?

 • Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling;
 • We bieden een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. lease-auto keuze, een premie-vrij pensioen, bedrijfsfitness, bonuscomponenten, incentives, etc) in een professionele sales organisatie en je wordt onderdeel van een hecht team waar je op kunt bouwen; welcome to our family!

  Je start in onze Hilti Sales Academy als onderdeel van je persoonlijke onboarding programma. Vervolgens krijg je de ondersteuning en coaching die je nodig hebt om snel

  te worden in je rol.

  Jouw verantwoordelijkheden zijn groot; je krijgt van ons de ruimte om te doen wat nodig is om de allerbeste resultaten te behalen.

  Overtref je onze verwachtingen? Dan word je daarvoor beloond met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en carrière te maken, zodra je klaar bent voor de volgende uitdaging.

  Waarom solliciteren?

  Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier van de bouw. Wij zijn trots op onze naam en de mensen die dit realiseren.

  Hilti kent een interessante mix aan medewerkers met verschillende achtergronden. Wij geloven erin dat deze diversiteit ervoor zorgt dat onze teams levendiger, innovatiever en productiever zijn.

 • Een achtergrond in de bouw is niet het meest belangrijk, het gaat ons er om dat je in de bedrijfscultuur past. Succes is in onze ogen het resultaat van drive, competenties en teamwork;
 • ongeacht iemands specifieke achtergrond.

  Je hebt nodig :

 • Een relevante HBO of WO opleiding;
 • Goed analytisch inzicht;
 • B2B sales / marketing management ervaring;
 • Dicht bij mensen staan, begrijpen wat er gedaan moet worden en commitment tonen;
 • No-nonsense communicatie zowel richting klant als intern.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier