Team Manager marketing Digital Customer Services
Colruyt Group
Halle, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Samen met je team zet je het merk Xtra van Colruyt Group stevig in de markt. Xtra is de digitale persoonlijke assistent van Colruyt Group en bestaat intussen 2 jaar.

We zitten vol grote plannen voor nieuwe services om winkelen nog eenvoudiger te maken voor klanten. Kortom, een uitdagende job! Digital Customer Services is het jonge team waarbinnen we onze ambitieuze plannen met Xtra tot concrete services willen maken voor onze klanten en zo een echt verschil willen maken in de markt.

Als team manager marketing ben je verantwoordelijk voor het in de markt zetten van het merk Xtra en de bijhorende services.

Je bedenkt onder meer creatieve campagnes om de bekendheid van Xtra te verhogen. Een boeiende job met zichtbaarheid voor een creatieve denker!Jouw focus is de Xtra-app en hoe we met Xtra blijvend meerwaarde kunnen creëren voor onze klanten.

Je coördineert de communicatieplanning van A tot Z en draagt deze ook uit bij onze deelnemende merken. Je coacht het marketingteam en stuurt hen aan.

Je werkt in Halle.Kennis en ervaring Je hebt 5 tot 10 jaar ervaring in marketingcommunicatie. Ervaring als manager is een plus, bij voorkeur heb je ook feeling met retail.

Digital-minded je bent gebeten door digitaal. Je smartphone is een extra ledemaat waarmee je dagelijks je leven organiseert en structureert.

Klantgerichtheid Bij alle projecten en processen die je begeleidt, plaats je jezelf steeds in de schoenen van je klant. Vanuit dat perspectief probeer je zo’n hoog mogelijke relevantie te creëren voor hem / haar.

Networking skills Je ontmoet graag nieuwe mensen en geniet ervan hen over jouw verhaal en doelstelling te vertellen.Analytisch vermogen Je hebt een sterk analytische geest die makkelijk hoofdzaak van bijzaak onderscheidt en de juiste prioriteiten weet te leggen.

Je hebt ervaring met procesmatig ondernemen en behoudt altijd het overzicht.Talenkennis Je communiceert vlot in het Nederlands en het Frans, zodat je efficiënt kan samenwerken met al je partners en stakeholders.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier