Logistic Supervisor
Manpower
Zaventem, Vlaams-Brabant, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een zeer grote speler op de markt van "airfield solutions", zijn wij op zoek naar een Logistic Supervisor.

In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor de operationele activiteiten binnen het warehouse en voor het aansturen van het warehouseteam bestaande uit een 10-tal medewerkers.

Bovendien wordt je verantwoordelijk voor het opvolgen en beheren van het stockniveau. Één van jouw andere verantwoordelijkheden bestaat uit het ontwikkelen en doorvoeren van (interne) logistieke procedures waarbij je veel aandacht besteed aan kwaliteit, veiligheid en vlotheid.

Hiervoor werk je met het 5S-principe.

Voor deze functie beschik je bij voorkeur over een Bachelor-diploma en heb je een eerste ervaring relevante ervaring als people manager binnen een logistieke omgeving.

Bovendien beschik je over een goede kennis van logistieke processen en Lean tools. Als Supervisor communiceer je vlot in zowel het Nederlands als het Engels en heb je ervaring met ERP-pakketten (bij voorkeur SAP).

Enkele van je andere sterktes zijn je analytische ingesteldheid en je people management skills.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier