Tekenaar
Vlaamse Overheid
Brussel, BE
1 dag geleden

Interne vacature

Enkel medewerkers van de Vlaamse overheid kunnen solliciteren voor deze vacature.

De functie in het kort

Als tekenaar maak je architecturale plannen op aan de hand van het modulaire grafische systeem Autocad. Je maakt de tekening aan in verschillende lagen.

De plannen die je opmaakt zijn gebaseerd op eenvoudige plannen die je aangereikt krijgt. In het kader van oppervlaktebeheer dien je periodiek te controleren of de gegevens die je krijgt overeenkomen met de reële situatie.

Je rapporteert hierover. Je licht de gebouwplannen die je krijgt kritisch door. Je analyseert ze en pleegt overleg met je collega’s.

Tenslotte archiveer je de plannen ook.

Daarnaast neem je ook volgende taken op :

 • Je plaatst bestellingen voor opmetingen via het raamcontract landmeetkunde. Je volgt de landmeter op. Je bepaalt welke opmetingen en tegen wanneer ze dienen te gebeuren.
 • Je bewaakt de timing en het budget.

 • Je zorgt voor de coördinatie van de invoer van plannen in FMIS.
 • Je verleent advies mbt de oppervlaktenorm NBN EN -6 . Je werkt mee aan de optimalisatie en opmaak van het raamcontract.
 • Je stelt procedures, documenten en handleidingen op om bepaalde werkwijzen intern of naar derden te verduidelijken.
 • Lees meer over defunctie in het selectiereglement als bijlage bij download documenten’.Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van deprocedure.

  Wie zoeken we?

  Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarden :

  1. Je bent ofwel een ambtenaar (op proef of vastbenoemd) binnen Het Facilitair Bedrijf in de graad van deskundige of programmeur ofwel een contractueel personeelslid (al dan niet in proeftijd) binnen Het Facilitair Bedrijf én geslaagd voor een objectief wervingssysteem met algemene bekendmaking en je wordt betaald in een salarisschaal in de graad van deskundige of programmeur.

  2. Je beschikt op uiterste indiendatum over minstens 6 jaar relevante beroepservaring met betrekking tot de taken opgenoemd bij de vacature in het kort.

  3. Je laatste functioneringsevaluatie mag niet besloten zijn met een onvoldoende.

  Wat bieden we?

 • Je wordt bevorderd in de graad van hoofddeskundige (rang B2) met de bijbehorende salarisschaal B (bij 0 jaar anciënniteit).
 • Je behoudt reeds gevaloriseerde ervaring uit de private sector of als zelfstandige.

 • Je eerste 4 maanden vormen een proeftijd. Je wordt pas definitief bevorderd nadat je met goed gevolg de proeftijd hebt doorlopen (VPS art.VI 36).
 • De bevorderingsbetrekking wordt opgenomen ten laatste drie maanden na de datum van de selectiebeslissing.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier