Cost Controller
Devis Group
Anvers
1 dag geleden

Organisatie

SPIE Belgium helpt haar klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties.

Functie

6-Support Functies - 4-Finance & Juridische diensten

Jouw job

Voor onze afdeling Building Systems HVAC in Geel zijn we op zoek naar een Cost controller. Je komt als controller terecht binnen een projectomgeving waar je samen met de Financial Business Partner instaat voor de financiële opvolging van de projecten en de Business Unit.

De Business Unit is gespecialiseerd in de installatie van HVAC systemen. Focus ligt op grotere projecten binnen de tertiaire sector.

Als Cost Controller ben je het financiële aanspreekpunt voor onze operationele medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en opvolgen van onze Project Manager bij het financiële verloop van hun projecten.

Je zorgt voor een duidelijk financieel beeld van de projecten op korte en op lange termijn om zo de doelstellingen te behalen.

Je bent toegankelijk en zichtbaar voor onze project managers zodat er een goede wisselwerking kan zijn.

Bij het begin van een project sta je in voor het opmaken van de budgetplannen en de financiële werkdocumenten.

Maandelijks plan je een financiële opvolgvergadering met de verschillende project managers. Je zorgt voor een correct beeld van de huidige situatie en anticipeert op de verwachte evolutie van het project.

Door je proactieve houding zal je bepaalde afwijkingen snel opmerken en neem je actie om deze te bespreken met de project managers en BU manager.

Je doet voorstellen ter verbetering en daagt de project managers uit om zo optimaal mogelijk om te gaan met de beschikbare middelen.

Je bent niet tevreden met een gewone controle van de budgetten maar je gaat dieper in op de cijfers om optimalisaties en verbeteringen te realiseren.

Naast de opvolging van de projecten zorgt je maandelijks voor de nodige analyses en rapportering van de financiële situatie voor de BU manager en de directie.

Jouw profiel

We verwachten van jou minstens een diploma op bachelor niveau in een economische richting (Handelswetenschappen, Toegepaste Economische wetenschappen, ... )

Daarnaast heb je een eerste geslaagde ervaring (2-6 jaar) in een projectmatige omgeving. Dit kan zowel vanuit een audit functie zijn als vanuit een cost controller functie.

Daarnaast verwachten we een gezonde interesse / feeling met onze technische activiteiten.

Je bent proactief ingesteld en kan op een kritische en diepgaande manier omgaan met cijfers.

Je bent gericht op verbetering en optimalisatie.

Je bent communicatief en stelt je gemakkelijk aanspreekbaar op.

Je kan vlot werken met courante informaticasystemen en heb een zeer goede kennis van Excel.

Wat bieden wij jou?

Dat SPIE voor de 13e keer de titel van 'Top Employer' kreeg, dat zag je al maar wat maakt werken bij SPIE nu eigenlijk zo TOP?

Elke ochtend een goedemorgen

Een job waar je elke dag je talenten kan ontwikkelen en een springplank naar een duurzame loopbaan.

Een welkomsttraject op maat zodat je snel thuis’ bent bij SPIE

Een luisterend oor voor het uitwisselen van ideeën, in een gezonde en constructieve werksfeer

Een omgeving waar we belang hechten aan het evenwicht werk - privé en je daarom autonomie en flexibiliteit bieden

De kans bij te dragen aan uitdagende projecten in diverse regio's, waar jij trots kunt op zijn!

Standplaats

Europa, België, Antwerpen, Geel

Plaats van tewerkstelling

Studie specialisatie

D - Finance, accounting

Minimaal vereist studieniveau (BE)

Bachelor

Minimaal vereist ervaringsniveau

Talen

 • Nederlands (E - Moedertaal)
 • Frans (A - Basiskennis)
 • Onze ambitie

  Combining our differences

  SPIE engageert zich voor het promoten van de diversiteit en wil gelijke kansen, behandeling en toegang tot onze selectieprocedures waarborgen.

  We moedigen alle mensen aan om te solliciteren op onze jobaanbiedingen, ongeacht hun afkomst, huidskleur, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, filosofische overtuiging en handicap.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier