Kok weekendwerk (voltijds/deeltijds/flexi)
Oliver
Massenhoven
4 dagen geleden
source : Jobkitchen.be

Bedrijf

Restaurant Oliver is een gevestigde waarde in de Kempen . De zaak werd opgericht in september 1990. Het restaurant is gekend voor de vezorgde keuken en vriendelijke bediening.

In de keuken volgen we de seizoenen op (wild, asperges, zomer - en wintertruffel, maatjes enz...) en de specialiteit van het huis zijn vis - en zeevruchtenbereidingen.

In de zomer kunnen de gasten tafelen om een terras met waterpartij.

Taken

  • We besteden zeer veel aandacht aan een uitgebreide mise en place
  • U verzorgt mee de service
  • Na de dienst wordt alles in gereedheid gebracht voor de volgende werkdag
  • Profiel

  • Nederlandstalige medewerker met zin voor verantwoordelijkheid
  • Collega die bereid zijn om 's avonds en in het weekend te werken
  • Mensen met werkervaring of hotelschoolopleiding
  • Uurrooster

  • Te bespreken; voltijds, deeltijds of flexi
  • Te bespreken.

    deze vacature melden
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    Doorgaan
    Aanvraagformulier