Dossierbeheerders - zowel met als zonder ervaring - top kantoor - leuk team!, Alken
Le Grand & Associates
Alken, BE
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor een gerenommeerd accountantskantoor, gaan wij op vandaag op zoek naar een nieuwe werkkracht. Dit kantoor is op korte termijn veel gegroeid en kijken nog steeds uit naar iemand die hun team wil komen versterken.

Ze zijn op zoek naar zowel een junior als een senior dossierbeheerder. Ben jij op zoek naar een vaste stek? Wil je graag een jong en dynamisch team vervoegen?

Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw taken als junior dossierbeheerder : Inboeken van financiële stukken (beperkt) Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de fiscale aangiftes Vooral de senior dossierbeheerder gaan ondersteunen Jouw taken als senior dossierbeheerder : Je gaat vooral advies verlenend werken De opvolging van jouw eigen dossiers, die bestaan uit eenmanszaken en vennootschappen Jouw profiel : Als senior dossierbeheerder heb je al enkele jaren relevante ervaring binnen de sector Als junior dossierbeheerder heb je een hoger diploma binnen een economische richting Je hebt gezond v... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier