Technieker controlekamer
Imec R&D
Heverlee, Belgium
35 dagen geleden

Imec

Imec is ’s werelds toonaangevende onderzoeks- en innovatiecentrum op het vlak van nano-elektronica en digitale technologie.

De combinatie van onze voortrekkersrol in microchiptechnologie en onze software- en ICT-expertise maakt ons uniek. Imec beschikt over een unieke infrastructuur en een lokaal en internationaal ecosysteem van partners in diverse sectoren.

Samen werken we aan baanbrekende innovatie in toepassingsdomeinen zoals gezondheidszorg, slimme steden en mobiliteit, logistiek en Industrie 4.0 en energie.

Imec is een vertrouwde partner van bedrijven, start-ups en universiteiten, en brengt bijna 3.500 topwetenschappers uit meer dan 70 landen samen.

Imec heeft zijn hoofdzetel in Leuven en R&D-groepen die verspreid zijn over een aantal Vlaamse universiteiten, in Nederland, Taiwan, de VS, China, en kantoren in India en Japan.

Om imec’s positie als topspeler te blijven versterken zijn we op zoek naar die gepassioneerde talenten die het verschil maken! Zo zijn we vandaag op zoek naar een gedreven Techieker controlekamer.

De functie

Op Op zoek naar een toffe job? Ben jij één van die mensen met feeling voor techniek’?

Je staat in voor het operationeel houden en voor eerstelijnsinterventies van alle technische installaties die imec draaiende houden.

Je volgt de installaties op vanuit onze controlekamer en doet regelmatig controlerondes en interventies over heel imec. Zo zorg je mee voor het optimaal functioneren van lucht en waterbehandelingsinstallaties, koelingssystemen, installaties voor algemene elektriciteitsvoorziening, hoogspanning, regelsystemen, verwarming, perslucht en gasdistributie, veiligheidssystemen, enz.

Je werkt ook nauw samen met onderhoudsfirma’s.

Je hebt een A2 of Bachelor diploma Elektromechanica of Elektriciteit. Een eerste relevante werkervaring is vereist (bvb.

met meet- en regeltechniek, HVAC, lezen van schakelschema’s, koelinstallaties, enz.). Ervaring met controlekamers is zeker een grote troef! Je hebt passie voor techniek’ en een stevig gevoel voor verantwoordelijkheid.

Je energieke, stressbestendige en gedreven instelling zorgen dat je technische problemen aanpakt met een flinke dosis gezond verstand.

Je werkt zelfstandig, je bent een goede teamspeler en je werkt nauwkeurig. Gezien de internationale omgeving binnen imec mag Engels geen hindernis zijn.

Je bent bereid om in een volcontinu ploegensysteem te werken.

In ruil voor jouw talent, passie en expertise kom je terecht in een multicultureel en hoogtechnologisch bedrijf, waar de uitdagingen voor het grijpen liggen.

Onze flexibele, vooruitstrevende en informele werkomgeving biedt jou een waaier aan mogelijkheden om initiatieven te nemen en verantwoordelijkheden te tonen.

 • Dit is jouw opportuniteit om bij te dragen aan technologie die de maatschappij van morgen zal bepalen. imec steunt en begeleidt je hierbij;
 • niet alleen met woorden, maar met daden. Via imecAcademy, onze corporate university’, investeren wij actief in het verder ontplooien van onze medewerkers en verzekeren wij op die manier jouw technische en persoonlijke groei.

  Jouw waardevolle bijdrage en die van jouw collega’s maakt van imec een topspeler in zijn domein. Jouw energie en inzet wordt dan ook geapprecieerd in een aantrekkelijk marktconform loon aangevuld met talrijke voordelen, zoals het een wereldspeler betaamt.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier