Graduate Position: Bachelors en Masters met interesse in IT
CTG
Machelen, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

CTG België, de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die in de IT-sector willen stappen, daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer.

Ooit gedacht dat software testing een écht en boeiend beroep is en het talrijke doorgroeimogelijkheden biedt? CTG geeft jou de kans om het te ontdekken!Als Test Engineer kom je in aanraking met verschillende domeinen binnen IT en speel je een sleutelrol binnen het development proces.

Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van testen, performance en security testen.

Wij bieden je 3 weken interactieve training en een praktijkstage aan. Na je opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant.

Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier