Teamleader gevechtsgenie paracommando
La Défense
Burcht, BE
5 dagen geleden

Ervoor zorgen dat je eigen troepen niet gehinderd worden maar de tegenstander het leven wel moeilijk maken door hen te hinderen en dit allemaal nadat je uit een vliegtuig bent gesprongen : dat omschrijft de opdracht van de gevechtsgenie paracommando.

Als paracommando behoor je tot een van de best getrainde militairen in Defensie. Na een militaire opleiding, de genie-opleiding en de paracommando-opleiding, leid je een team van een tiental militairen.

Ze zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld het gebruik van explosieven, het omhakken van bomen, het ontmijnen van wegen of het aanleggen van hindernissen om de tegenstander de vrije doorgang te ontzeggen.

Je team beschikt hiervoor over specifieke materiaal en aangepaste voertuigen die vaak ook luchtmobiel ingezet kan worden.

Je leert hoe je hen het best kan inzetten om je opdracht uit te voeren. Je neemt deel aan dagdagelijkse trainingen, grotere oefeningen en militaire operaties in binnen- en buitenland.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier