logistiek bediende
Randstad
Genk, Limburg
12 uur geleden

job description

Ben jij de files ook zo beu? Los je graag puzzels op en ga je graag op zoek naar effciënte oplossingen? Dan is de job van logistiek bediende bij H.

Essers precies wat je zoekt!Je zal werken in een team van professionals dat je steeds naar een hoger niveau tilt.What will you do?

 • Je zal de cruciale schakel zijn die zorgt voor een goede doorgang van warehouse naar transport- Impact hebben op het eindresultaat-
 • Let's make it transpossible!'

  qualification

  What can you offer?- Je bezit een goed boerenverstand- Problemen? I like it!- Oplossingen? Ik vind ze!- Dare to express yourself in English, Français und DeutchWhat's in it for you?

 • Werken bij de expert in de logistieke sector- Jezelf ontplooien op verschillende vlakken- Vaste job met prima voorwaardenWELCOME TO OUR TEAM!Overtuigd?
 • Bel snel naar Lore of Rebecca op het nummer 02 / 506.64.98 of mail je CV naar genk 1566 randstad.beNog niet overtuigd? Bel ook naar Lore of Rebecca voor extra informatie!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier