Lasser
Accent
Puurs-Sint-Amands, BE
1 dag geleden

Onze klant is als aannemer infrastructuurgespecialiseerd in wegeniswerken, afbraak- en grondwerken,asfaltwerken, asbestverwijdering, burgerlijke bouwkunde enrioolrenovatie.

De groep omvat meerdere bedrijven en ondertussenzijn ze met meer dan 700 medewerkers die dag na dag het beste vanzichzelf geven.

Ze investeren in talent, technologie, veiligheid enduurzaamheid. Verder zijn ze actief in zowel de publieke alsprivatesector.

Jestaat in voor :

 • herstellings- enconstructiewerken aan trailers, bakken en grondverzetmachines.
 • verantwoordelijk voor preventieveonderhoudslaswerken aan slijtdelen.
 • Monterenvan eigen gemaakte of geleverde elementen op locatie (ladders enkleppen in pompputten, leuningen aan voetgangersbruggen,?)
 • Functie-eisen

  Jebent bij voorkeur in bezit van een diploma secundair onderwijslassen of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt ervaring methalfautomaat, bagetpost en brandwerk.

  Je bent bij voorkeur in bezitvan een geldig lascertificaat. Basiskennis automechanica is eenmeerwaarde. Je spreekt vlot Nederlands.

  Je kan in team alszelfstandig werken. In het bezit zijn van een rijbewijs B isnoodzakelijk, indien je in het bezit bent van een rijbewijs B+E, C,C+E is eenpluspunt.

  Arbeidsvoorwaarden

  Onzeklant biedt een uitdagende baan met verantwoordelijkheid in eenaantrekkelijke en snelgroeiende omgeving in de bouwsector.

  Defunctie stelt je in staat om je eigen initiatief te gebruiken en teleren op de werkvloer. Je komt terecht bij een vast bedrijf dat isopgebouwd rond een succesvol team, met veel doorgroeimogelijkheden,in een prettige werksfeer gebaseerd op open communicatie.

  Wijbieden een aantrekkelijk salarispakket dat aansluit bij jouwervaring, profiel en vaardigheden. Daarnaast bieden we een breedscala aan extralegale voordelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier