Project Engineer Piping
SPIE
Antwerp, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Om onze groei te versterken zijn we voor de afdeling Industry Grobbendonk op zoek naar een project engineer piping. Bij SPIE krijg je aan de hand van een individueel begeleidingprogramma de mogelijkheid om te groeien richting project engineer piping.

Dit door interne en externe opleidingen de mogelijkheid om je technische kennis te verruimen en in de praktijk te brengen.

Je leert van ervaren medewerkers binnen SPIE hoe je zelf tot expert kan groeien. Je ondersteunt de verschillende werven van SPIE met betrekking tot hun engineering.

Jouw profiel Je bent afgestudeerd als bachelor in een technische richting (bvb. Elektromechanica) en hebt zin om praktijkervaring uit te bouwen.

Je bent nieuwsgierig,leergierig en gemotiveerd om je te verdiepen in de wereld van de piping. Je bent flexibel in het werken op verschillende werven in Noord België.

Antwerpen, Kempen, Limburg) Je bent in het bezit van een VCA-attest of bent bereid deze te behalen. Werken bij SPIE Wat bieden wij jou?

Dat SPIE voor de 12e keer de titel van 'Top Employer' kreeg, dat zag je al maar wat maakt werken bij SPIE nu eigenlijk zo TOP?

 • Elke ochtend een goedemorgen
 • Een job waar je elke dag je talenten kan ontwikkelen en een springplank naar een duurzame loopbaan.
 • Een welkomsttraject op maat zodat je snel thuis' bent bij SPIE
 • Een luisterend oor voor het uitwisselen van ideeën, in een gezonde en constructieve werksfeer
 • Een omgeving waar we belang hechten aan het evenwicht werk - privé en je daarom autonomie en flexibiliteit bieden De kans bij te dragen aan uitdagende projecten in diverse regio's, waar jij trots kunt op zijn! Locatie Standplaats Europa, België, Antwerpen, Grobbendonk Plaats van tewerkstelling Bannerlaan 48 Grobbendonk Criteria sollicitant Studie specialisatie F - Engineering, productie, bouw Minimaal vereist studieniveau (BE) 4de graad van het secundair onderwijs Minimaal vereist ervaringsniveau 1 jaar of meer Talen Nederlands (D - Zakelijk vloeiend) Onze ambitie Onze verschillen verenigen SPIE engageert zich voor het promoten van de diversiteit en wil gelijke kansen, behandeling en toegang tot onze selectieprocedures waarborgen.
 • We moedigen alle mensen aan om te solliciteren op onze jobaanbiedingen, ongeacht hun afkomst, huidskleur, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, filosofische overtuiging en handicap.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier