Fluvius - Projectbeheerder
StepStone
BRUSSEL, Belgie
2 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Fluvius is hét Vlaamse multi-utility-bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor kabel, elektriciteit, gas en riolering beheert.

In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Waar werk je? In onze kantoren te Sint-Niklaas .

Wat doe je concreet? Als projectbeheerder vertegenwoordig je de technisch-administratieve kantvan Fluvius in contacten met gemeenten, klanten, andere nutsmaatschappijen, aannemers en leveranciers.

In samenspraak met je collega's en teamlead werk je het dossier technisch volledig uit. Voor deze projecten bepaal jij namelijk het concept, de ontwerpplannen en kostprijsramingen in overleg met onze uitvoerende diensten.

Je biedt ondersteuning aan gemeenten op het vlak van technisch en energetisch verantwoorde openbare verlichting.

In nauw overleg met je collega's en teamleider organiseer je en plan je de uit te voeren werken en zorg je ervoor dat de nodige materialen tijdig besteld worden, zodat de afgesproken deadlines gehaald worden.

Je hebt vaak telefonische contacten met klanten en leveranciers.

In je regio volg je a lle ontwikkelingen aan het gas-, elektriciteits- en openbaar verlichtingsnet op . Je leert de Fluvius-flow kennen als je broekzak : je vindt de snelste weg naar een passende afhandeling van elk dossier.

Je bent een bruggenbouwer want jij bent de steun en toeverlaat van klanten en collega's. Je bent een spilfiguur tussen Fluvius en onze stakeholders.

Profiel

Wat moet je hebben? Je hebt een technische bachelor of een gelijkwaardige ervaring en de skills om projecten op te starten en in goede banen te leiden.

Je beschikt bovendien over een klantgerichte houding en uitstekende communicatievaardigheden .

Aanbod

Wat levert dat op? Ons pakket bestaat naast een aantrekkelijk loon uit heel wat voordelen zoals maaltijdcheques, premies, verzekeringen voor het hele gezin en natuurlijk korting op je energiefactuur.

Een Fluviusser werkt hard maar kan ook hard genieten dankzij een mooie verlofregeling en een flexibele arbeidsregeling. Van zodra je solliciteert doorloop je de verschillende stappen in de sollicitatieprocedure.

Wordt het een match dan kan je voltijds aan de slag in vast dienstverband. Je carrière bij Fluvius begint met een uitgebreide opleiding.

Heb je nog vragen over deze job? Neem dan contact op met Gwendoline De Paepe op het nummer 09 263 43 77

Ben jij de ontbrekende schakel? Solliciteer dan nu.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier