deskundige Zakelijk Beheerder GC Ten Weyngaert
Vlaamse Gemeenschapscommissie
Brussel
1 dag geleden

Job description

Als deskundige zorg je, in samenspraak met de (functioneel) leidinggevende, voor de operationele uitwerking van de beleidsondersteuning (beleidsvoorbereiding, beleidsuitvoering en beleidsevaluatie) binnen een beleidsdomein.

Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke processen, de financiële verwerking, het beheer van de vzw en de personeelsbeheerstaken van GC Ten Weyngaert.

Je staat samen met de centrumverantwoordelijke in voor de dagelijkse leiding van het onthaal, de logistieke en de technische ploeg.

Je rapporteert aan de centrumverantwoordelijke. Meer info op Your profile

Je hebt een diploma hoger onderwijs van het korte type (bachelor, graduaat, kandidatuur) of een diploma hoger onderwijs van het lange type (master, licenciaat).

De VGC houdt rekening met elders verworven competenties (EVC). Beschik je over een EVC-attest, dan kom je ook in aanmerking.

Our offer

 • Voltijds (100 %) contract van bepaalde duur met ingang vanaf 15 november 2020 tot en met 15 mei 2021.
 • Loonschaal B111 - deskundige.
 • Een mooi loonpakket in overeenstemming met je niveau, 35 vakantiedagen op jaarbasis, maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer (ook MIVB-abonnement) en ruime vormingsmogelijkheden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier