Elektricien
AGO Jobs & HR
Geel, Antwerpen, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van motorhomes van 12 verschillende merken zoeken wij nog een Elektricien.

Onze vennootschap is gevestigd in Geel, vlak bij de E313. Je takenpakket zal bestaan uit : Je installeert en herstelt huishoudtoestellen en extra's in keuken of badkamer.

Zoals koelkast, verwarming, turboventilator, afzuigkap, elektrische ontsteking kookvuur, . Je installeert water- en gastoevoer en elektriciteit.

e voorziet zonnepanelen, Tv-satellieten, achteruitrijcamera's,...

Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en oog voor detail.Je houdt van variatie en bent flexibel ingesteld naar werkuren en takenpakket.

Je bent in het bezit van rijbewijs type B.Je kan diagnoses stellen, fouten opsporen en oplossingsgericht handelen.Je hebt algemene technische vaardigheden.

Je hebt elektrische en / of elektronica ervaring. Je bent een teamplayer

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier